Vrijdagochtend vroeg arriveerde de Jewel of the Seas in Amsterdam. Het cruiseschip van Royal Caribbean International gaat vanuit de Nederlandse hoofdstad het gehele zomerseizoen, tot begin september (voornamelijk) 13-daagse cruises maken naar de poolcirkel, de Britse Eilanden, IJsland en Ierland.

De Jewel gaat vanuit Amsterdam in totaal 12 cruises varen (waaronder 2 niet boekbare charters). 11 reizen hebben de hoofdstad als begin- en eindpunt. Ook in 2023 krijgt het schip tijdens de zomer haar thuisbasis in Amsterdam. Er staan dan 10 vertrekken gepland met 10 verschillende routes van begin mei tot en met eind augustus 2023.

De Jewel of the Seas maakt deel uit van de Radiance-klasse van Royal Caribbean. Het schip is gebouwd in 2004. Het heeft een brutotonnage van 90.000, is 293 meter lang en 32 meter breed. Het heeft een capaciteit van 2.501 passagiers. Op de Jewel of the Seas staat het uitzicht op zee centraal met uitgebreide zonnedekken, glazen liften, veel balkonhutten en een zwembad omgeven met tropische planten.

Wil jij cruisen met Jewel of the Seas vanuit Amsterdam? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel