Carnival Cruise Line heeft een uniek nieuw lid toegevoegd aan de top van haar loyaliteitsclub: een gepensioneerde hulphond van het Amerikaanse leger genaamd Sarge

Tijdens een cruise op Carnival Celebration vorige week bereikte Sarge de Diamond-status van de Very Important Fun Person (VIFP) Club.

De 14-jarige Belgische Mechelaar heeft zojuist zijn 55e cruise voltooid en werd geëerd tijdens het Platinum- en Diamond-loyaliteitsevenement van Carnival Celebration voor meer dan 200 nachten op zee.

“Wat is er leuker dan een geliefde trouwe viervoeter te eren als een Diamond cruiser?” zei Christine Duffy, voorzitter van Carnival Cruise Line. “We zijn er trots op veteranen te eren en te ondersteunen bij Carnival, als de cruisemaatschappij die de meeste service-dieren vervoert, en ik ben verheugd om Sarge tot hen te rekenen.”

Sarge bracht het grootste deel van zijn leven door in het leger en woont en reist nu met zijn eigenaar, Justin Marcum, Sr., die ook een Diamond-lid is van Carnival’s VIFP Club.

De VIFP Club van Carnival biedt voordelen en extra’s voor de trouwste gasten van de rederij. Leden hebben toegang tot een speciaal webportaal, met specials, promoties en andere aanbiedingen die alleen voor leden zijn.

Carnival Celebration

De Carnival Celebration (met maximaal 5200 gasten) is de nieuwste aanwinst van Carnival Cruise Line. Carnival Celebration is in november 2022 in de vaart gekomen. Het is daarmee het tweede cruiseschip van Carnival Cruise Line dat volledig op LNG opereert, de eerste was de Mardi Gras.

Ter gelegenheid van de 50e verjaardag van Carnival Cruise Line is gekozen voor de naam van dit schip. De Celebration vaart het hele jaar door vanuit Miami 8-daagse cruises naar het zuidelijk, westelijk (met Mexico en Honduras) en oostelijk deel (met onder andere de ABC eilanden op de route) van het Caribisch gebied .

Boek je Carnival Celebration cruise al vanaf €577 bij:

Captain Cruise Cruisereizen

Ook interessant om te lezen:


Favorieten uit de Fanshop

Ook interessant om te lezen: