Na een reeks van vier cruises naar Griekenland in de zomer van 2021 neemt het cruiseschip Eurodam van Holland America Line de eerder geplande cruises van Westerdam in de Middellandse Zee over. Van 12 september tot en met de transatlantische oversteek van 30 oktober biedt Eurodam vijf 12-daagse reisroutes aan vanuit Venetië, Italië; tussen Venetië en Piraeus (Athene), Griekenland; Venetië en Barcelona, ​​Spanje; of van Barcelona naar Fort Lauderdale, Florida. De verkoop van deze cruises gaat donderdag 27 mei van start.

Gasten die op cruises van Westerdam zijn geboekt, worden automatisch omgeboekt op dezelfde vertrekdatum aan boord van Eurodam in een vergelijkbare hut. Als Signature klasse-schip heeft Eurodam een ​​iets grotere capaciteit en zal het alle Westerdam-gasten kunnen huisvesten (Eurodam 2.104; Westerdam 1.964).

Holland America Line kondigde eerder aan dat Eurodam op 15 augustus 2021 opnieuw zou gaan cruisen in de Middellandse Zee en drie zevendaagse cruises vanuit Piraeus en een zevendaagse cruise van Piraeus naar Venetië zou aanbieden.

Mediterrane cruises (alle cruises duren 12 dagen):

12 september: Venetië; Zadar en Hvar, Kroatië; Kotor, Montenegro; Argostólion, Kreta, Rhodos (overnachting), Mykonos en Piraeus (overnachting), Griekenland.
24 september: Piraeus; Istanbul (overnachting) en Kusadasi (Efeze), Turkije; Sarandë, Albanië; Dubrovnik, Korcula en Rijeka, Kroatië; Koper, Slovenië; Venetië (overnachting).
6 oktober: Venetië; Katakolon (Olympia), Piraeus, Rhodos (overnachting), Santorini en Kreta, Griekenland; Kotor; Korcula; Venetië (overnachting).
18 oktober: Venetië (overnachting); Dubrovnik; Kotor; Corfu en Katakolon, Griekenland; Napels, Civitavecchia (Rome) en Livorno (Pisa / Florence), Italië; Cannes en Marseille (Provence), Frankrijk; Barcelona.
30 oktober: Barcelona, ​​Cartagena, Malaga (Granada) en Cadiz (Sevilla), Spanje; Lissabon, Portugal; Funchal, Madeira; Ponta Delgada, Azoren; Fort Lauderdale.

De 12-daagse cruises kunnen worden gecombineerd tot 24-daagse Collectors ‘Voyages. De mediterrane routes zijn ontworpen om steeds nieuwe havens aan te bieden op back-to-back routes om gasten in staat te stellen meer havens en meer landen te bezoeken tijdens één uitgebreide reis. Het boeken van een Collectors ‘Voyage betekent een besparing op het apart boeken van de twee routes.

Caribische seizoen

Direct na de transatlantische oversteek zal Eurodam naar verwachting aan het geplande Caribische seizoen van cruises vanuit Fort Lauderdale beginnen. Van november 2021 tot en met maart 2022 kunnen gasten aan boord gaan van zeven-, tien- en elfdaagse cruises die het oostelijke, zuidelijke en tropische Caribisch gebied verkennen, evenals gedeeltelijke cruises op het Panamakanaal die een dag doorbrengen op het Gatun-meer.

Gezondheids- en veiligheidsprotocollen

Deze cruises van Holland America Line in 2021 naar de Middellandse Zee zijn beschikbaar voor gasten die hun laatste dosis van een goedgekeurd COVID-19-vaccin ten minste 14 dagen voor het begin van de cruise hebben ontvangen en een vaccinatiebewijs hebben.

Gasten van Holland America Line dienen zich te houden aan alle gezondheids- en veiligheidsprotocollen die van kracht zijn op het moment van vertrek voor reizen van en naar het schip, evenals aan alle protocollen en procedures aan boord voor het bezoeken van havens. Alle details, inclusief informatie over excursies aan wal, worden afgerond en zullen de komende weken op hollandamerica.com worden gedeeld.

Holland America Line annuleerde eerder acht Europa-cruises in juli en augustus aan boord van Nieuw Statendam en Volendam, evenals twee Caribische cruises in oktober en november op Eurodam. De annuleringen in het Caribisch gebied zijn gemaakt om plaats te bieden aan de mediterrane cruises die Eurodam nu zal uitvoeren.

Wil jij dit jaar nog met Eurodam cruisen in de Middellandse Zee? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTUITravel Store