Holland America Line geeft consumenten het vertrouwen om hun reisplannen voor de zomer te maken door het Flexibele Annulerings Plan tot 30 sept. 2022 te verlengen. Als onderdeel van ‘Boek met vertrouwen’, zal Holland America Line ook doorgaan met het implementeren van COVID-19 protocollen, waaronder het uitvoeren van cruises voor personen die volledig gevaccineerd zijn en voor personen die voorafgaand aan het cruisen een negatieve PCR-test kunnen laten zien.

Onder het Flexibele Annulerings Plan – dat oorspronkelijk werd aangeboden voor cruises met vertrek tot eind april – kunnen gasten die een nieuwe boeking maken voor 31 maart 2022, voor routes die vertrekken op of voor 30 september 2022, annuleren ongeacht de reden. Zij krijgen dan een toekomstige cruisekrediet (Future Cruise Credit) ter hoogte van de annuleringskosten. Annuleringen moeten tot 30 dagen voor vertrek worden gedaan.

“We willen dat onze gasten zich zeker voelen als ze een cruise met ons boeken,” zegt Gus Antorcha, president van Holland America Line. “We hebben zoveel positieve verhalen gehoord van gasten die met ons gecruised hebben sinds we weer volledig operationeel zijn. We willen dat iedereen die uitkijkt naar dat volgende avontuur zich op zijn gemak voelt bij het maken van die plannen. ‘Boek met vertrouwen, zorgeloos boeken met flexibele voorwaarden’ biedt dat comfort.”

Voor nieuwe boekingen kunnen consumenten voor extra zekerheid Holland America Line’s Annuleringsbescherming (Cancelation Protection Plan, CPP) bijboeken, zolang de boeking in optie is. Gasten kunnen met de CPP om welke reden dan ook annuleren tot 24 uur voor vertrek van de cruise en wordt 80% van het betaalde bedrag vergoed. De kosten variëren per cruise-tarief en kunnen niet worden gerestitueerd.

Cruise gezond en veilig met TravelWell

Holland America Line blijft werken met gezondheids- en veiligheidsprotocollen voor COVID-19 die zijn goedgekeurd door het Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC), de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en het medische team en de gezondheidsexperts van het bedrijf.

“Door onze cruises uit te voeren met protocollen die gebaseerd zijn op het laatste advies en door begeleiding van onze wereldwijde experts, hebben we een zeer laag aantal gevallen van COVID gezien, en in bijna alle gevallen, met milde of geen symptomen,” aldus Antorcha. “We blijven met de protocollen werken om onze gasten, onze bemanning, onze thuishavens en de gemeenschappen die we bezoeken, te beschermen.”

Deze gezondheids-protocollen omvatten:

  • Gasten moeten hun laatste dosis van een goedgekeurd COVID-19 vaccin ten minste 14 dagen voor het begin van de cruise hebben ontvangen en een bewijs van vaccinatie kunnen tonen; Holland America Line moedigt alle in aanmerking komende gasten sterk aan om de COVID-19 booster te ontvangen.
  • Gasten moeten een bewijs kunnen tonen van een negatieve virale COVID-19 test (PCR of antigeen) die binnen 48 uur voor het inschepen is afgenomen.
  • Gasten zijn verplicht om in de binnenruimtes maskers te dragen, behalve tijdens het eten of drinken of in hun eigen hut. Holland America Line adviseert om aan boord maskers van een hogere kwaliteit te gebruiken (chirurgisch of KN95).
  • Alle bemanningsleden zijn volledig gevaccineerd voor COVID-19 en krijgen een booster wanneer ze daarvoor in aanmerking komen; personeel aan boord draagt te allen tijde KN95-maskers.

Na de industrie brede stop begon Holland America Line in juli 2021 na met een succesvol cruiseseizoen in Alaska en de Middellandse Zee. Momenteel worden er cruises uitgevoerd in het Caribisch gebied, Mexico en langs de Californische kust. De gehele vloot is weer operationeel in het voorjaar van 2022.

De mooiste aanbiedingen van dit moment:

Vertrekjaar
Bestemming >>
Canarische Eilanden
Caribisch gebied
Middellandse Zee
Midden-Oosten
Noord-Amerika
Noord-Europa
Oost-Middellandse Zee
West-Middellandse Zee
Zuid-Amerika
Repositioning
Wereldcruises

8-13 dagen
14-20 dagen
Meer dan 20 dagen
Onder €500
€500-€1000
€1000-€1500
€1500-€2000
€2000-€2500
Boven €2500

Zoek je Holland America Line cruise uit bij:

ANWB Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel Stip TUI