Dit seizoen nodigt Holland America Line reizigers uit om terug te keren naar hun favoriete vakantiebestemmingen met de ultieme “Sea You Soon” promotie dat vijf bonus-voordelen omvat.

Gasten die een cruise boeken voor 2021 en 2022 tussen 10 december 2020 en 28 februari 2021, ontvangen een royale hut upgrade, een Signature drankenpakket, een gratis specialiteitenrestaurant diner, 10% korting op alle landexcursies en gratis of verlaagde tarieven voor kinderen in dezelfde hut.

Fooien en upgrade

Als extra bonus bovenop de andere voordelen, ontvangen gasten die voor 5 januari 2021 boeken, ook de hotelservicekosten per hut of suite inclusief. “Sea You Soon” geldt voor alle gasten in dezelfde hut, heeft betrekking op de meeste van Holland America Line’s wereldwijde routes en op het cruise gedeelte van de Alaska Land+Sea Journeys.

“Met het grootste deel van het land dat zijn vrije tijd thuis en in kleine groepen doorbrengt, zal de aankomende periode voor de cruise-industrie belangrijker zijn dan ooit tevoren” aldus Gus Antorcha, President van Holland America Line. “Als je net als veel mensen er klaar voor bent om erop uit te gaan en wenst te reizen in de komende 18 maanden, zijn deze 5 voordelen heel aantrekkelijk om Alaska en Europa deze zomer te zien, of de Caribbean, Mexico en meer de komende herfst en winter.”

Als onderdeel van de “Sea You Soon” aanbieding kunnen gasten een buitenhut boeken voor de prijs van een binnenhut en een verandah hut voor de prijs van een buitenhut. Gasten ontvangen ook een Signature Drankenpakket en een diner in specialiteitenrestaurant de Pinnacle Grill of het Tamarind.

Excursie voordeel

Gasten die voorafgaand aan de cruise geselecteerde excursies boeken, profiteren van een besparing tot wel 10% als dit voor 14 maart 2021 wordt geboekt. Gratis of gereduceerde tarieven voor kinderen maakt het voordeliger om samen met het gezin of in familieverband een Holland America Line cruise te plannen.

Bestemmingen

Cruisebestemmingen in de “Sea You Soon” promotie zijn onder andere Alaska cruises en Alaska Land+Sea Journeys, Azië, Australië/Nieuw-Zeeland, Canada en New Engeland, het Caribisch gebied, Europa, Hawaii, Mexico, Pacifische kust, Panamakanaal en Zuid-Amerika, maar ook cruises tijdens de feestdagen van 2022.

Bekijk de cruises bij:

Captain CruiseCruiseReizen.nlCruise TravelCruisewinkelDreamlinesKrasStipTUIZeetours