Doordat de Verenigde Staten vanaf 8 november 2021 hun grenzen terug openstellen voor niet-Amerikaanse burgers, kan Holland America Line daardoor sinds maanden eindelijk weer Europese passagiers aan boord verwelkomen op haar cruises in het Caraïbisch gebied. En nu dit weer kan, doet Holland America Line dat meteen met een aanbod dat niet alleen de prijs van de cruise zelf omvat, maar ook de retourvlucht, een pre-cruise hotelovernachting en luchthaventransfers.

Europeanen die naar tropische warme oorden op vakantie willen, kunnen koers zetten naar het Caraïbisch gebied voor een Fly&Cruise prijs vanaf €1.199 p.p. voor een achtdaagse cruise, inclusief een hotelovernachting voorafgaand aan de cruise. Geldig op cruises die vertrekken vanaf 19 december 2021 tot en met 10 april 2022. Reizigers op zoek naar zon kunnen bij Holland America Line inschepen op het schip Rotterdam, Holland America Line’s nieuwste vlaggenschip, Eurodam, Nieuw Amsterdam en Nieuw Statendam.

“We zijn enthousiast om Europese gasten weer te mogen verwelkomen aan boord van onze schepen in Noord-Amerika, en er is geen betere bestemming tijdens de koude wintermaanden dan de zonnige eilanden van het Caribisch gebied,” aldus Nico Bleichrodt, Holland America Line’s Vice President International Sales. “Het aanbieden van een verleidelijk pakket dat de cruiseprijs, een retourvlucht, een pre-cruise hotelovernachting en luchthaventransfers omvat, maakt het voor meer Europeanen mogelijk om die cruise te maken waar ze al zo lang van dromen.”

Hoogtepunten Caraïbisch seizoen 

Holland America Line’s Caribbean cruises verkennen de hele regio op oostelijke, westelijke, zuidelijke, tropische en gedeeltelijke Panamakanaal routes. Cruises variëren in lengte van een weekje weg tot 12-daagse routes. Passagiers die meer dan één regio willen verkennen en een langere vakantie willen, kunnen back-to-back cruises combineren tot een uitgebreide Collectors’ Voyage van 17 tot 21 dagen.

De Fly&Cruise aanbieding is nog te boeken tot 31 januari 2022 voor cruises in de Caraïben vanaf 19 december 2021 tot en met 10 april 2022, en is niet combineerbaar met Holland America Line’s ‘Have It All’ premiumpakket.  

Wil jij met Holland America line varen in de Caribbean en profiteren van deze aanbieding? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel Stip TUI Travel Store