Speciaal tijdens de ‘season of giving’ biedt Holland America Line een binnenhut extra bij het boeken van een balkonhut of suite aan haar gasten. Middels deze aanbieding kunnen reizigers voordeliger samen met hun gezin, familie of vrienden reizen.

De “Buy One, Get One” promotie loopt van 17 december 2020 tot en met 5 januari 2021 en geldt voor geselecteerde cruise naar Alaska, Europa, het Caribisch gebied en Mexico vertrekkend tot en met 18 december 2021.

De promotie kan gecombineerd worden met het “Sea You Soon” aanbod van Holland America Line. “Sea You Soon” biedt reizigers hut upgrades aan, een Signature drankenpakket, een gratis specialiteitenrestaurant diner, 10% korting op alle landexcursies en gratis of verlaagde tarieven voor kinderen of eventuele derde en vierde gasten in dezelfde hut. Als extra bonus bovenop de andere voordelen, ontvangen gasten die voor 5 januari 2021 boeken, ook de hotelservicekosten (fooien) per hut of suite inclusief.

Extra binnenhut kan enkel of dubbel bezet zijn

Enkele of dubbele bezetting is toegestaan in de extra binnenhut, zonder toeslag voor eenpersoonsgebruik. Degenen die de extra binnenhut willen upgraden, kunnen dit doen door het verschil in de tarieven tussen een binnenhut en de gewenste hogere hutcategorie bij te betalen. De voordelen van de “Sea You Soon” promotie zijn niet van toepassing op de extra binnenhut, daarnaast zijn belastingen, toeslagen, havengelden en hotelservicekosten niet inbegrepen.

Wil jij profiteren van deze aanbieding? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain CruiseCruiseReizen.nlCruise TravelCruisewinkelDreamlinesKrasStipTUIZeetours