Holland America Line gaat de komende jaren haar ontspanningsmogelijkheden aan boord uitbreiden. Het gaat om nieuwe kunststudio’s, sportfaciliteiten, spelletjeskamers en bibliotheken. De rederij met de Nederlandse roots wil hiermee de gastervaring op elke cruise, ongeacht de lengte, verder verbeteren.

Om alle activiteiten te begeleiden zal er vanaf maart/april op elk schip zowel een kunst- als een sportinstructeur full-time aanwezig zijn. Laatstgenoemde zal o.a. elke ochtend op zee ‘Tai-Chi for Everyone’ geven, sporttoernooien (waaronder basketbal, tafeltennis en shuffleboard) organiseren en les geven in pickleball, als onderdeel van de samenwerking van Holland America Line met de Professional Pickleball Association.

De handvaardigheids-docent zal, samen met andere experts, in een nieuwe studio workshops geven in schilderen en tekenen. Het nieuwe programma bevat ook nieuwe lessen in knutselen en handwerken. In aanvulling op de extra faciliteiten worden in 2023 en 2024 de schepen uitgerust met een moderne bibliotheek met een nieuwe collectie boeken en grotere spelletjeskamers met meer spelletjes en puzzels.

Heb jij interesse om te cruisen met Holland America Line? Vraag een gratis offerte aan bij:

CruiseOnline – Nieuw! ANWB Stip