Royal Caribbean International heeft Wonder of the Seas officieel verwelkomd in haar vloot. Het grootste cruiseschip ter wereld werd vrijdagavond gedoopt door doopmoeder Marie McCrea uit Pennsylvania tijdens een speciale ceremonie in Port Canaveral, Florida. Leidinggevenden van Royal Caribbean kwamen samen met families, vrienden, reisadviseurs en de partners van de cruisemaatschappij samen aan boord om feest te vieren in het AquaTheater.

Tot de gasten behoorde ook de dochter van McCrea, Allie, die haar moeder nomineerde voor de rol, als onderdeel van een landelijke zoektocht die op Moederdag op TikTok werd gelanceerd. Tijdens de campagne werden maar liefst 16.000 video’s gepost en werden er 10,6 miljard hashtags bekeken. McCrea’s verhaal viel op toen ze werd beschreven als “een toegewijde moeder, echtgenote en overlevende van kanker wiens geest haar familie en de mensen om haar heen inspireerde om op avontuur te gaan en van elk moment samen te genieten, ondanks de ontberingen waarmee ze werden geconfronteerd.”

“Het was een eer om Marie en Wonder of the Seas officieel te verwelkomen in de Royal Caribbean-familie”, zei Michael Bayley, president en CEO van Royal Caribbean International, in een verklaring. “Marie’s verhaal is er een van ongelooflijke kracht en familieherinneringen die lang meegaan, een leven lang, en dat zijn de soorten herinneringen die we al meer dan 53 jaar met onze gasten en bemanning op elk Royal Caribbean-schip willen creëren. Wonder is het avontuur aller avonturen dat combineert wat gezinnen weten en waarderen op onze revolutionaire Oasis Class-schepen met gloednieuwe ervaringen, en het heeft al onvergetelijke vakanties opgeleverd aan meer dan 180.500 gasten sinds ze voor het eerst vertrok in maart.

“Wonder of the Seas is een voorbeeld van de focus van de Royal Caribbean Group op ongeëvenaarde innovatie, duurzaam ontwerp van cruiseschepen en onze toewijding om op verantwoorde wijze onvergetelijke vakanties van wereldklasse te bezorgen”, voegde Jason Liberty, president en CEO van Royal Caribbean Group eraan toe. “Deze mijlpaal vertegenwoordigt de hoogtepunt van miljoenen uren werk, van de meest innovatieve geesten in de industrie, om ‘s werelds nieuwste wonder te leveren.”

Wonder of the Seas vaart nu 8-daagse Oost- en West-Caribische routes vanuit Port Canaveral, inclusief stops op de privé-eilandbestemming van Royal Caribbean, Perfect Day at CocoCay op de Bahama’s, St. Thomas, St. Maarten en Mexico.

 Lees ook:

Wil jij ook met de Wonder of the Seas varen? Cruises zijn boekbaar bij:

AMCA Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel
 

Hoe is het cruisen bij Royal Caribbean? Bekijk het op ons Youtube kanaal.