Het cruiseschip Riviera van Oceania Cruises vaart in 2024 voor de eerste keer in Azië. Landen en regio’s die worden bezocht zijn Arabië, India, Myanmar, Vietnam, China, Japan, Zuid-Korea, Maleisië en de Filippijnen.

De Riviera, die in 2022 van boeg tot achtersteven is gerenoveerd, zal 25 reizen aanbieden met routes variërend van 10 tot 82 dagen. Enkele van de havens die worden aangedaan zijn Cochin, India; Rangoon, Myanmar; Busan, Zuid-Korea en Phuket en Bangkok in Thailand.

Een hoogtepunt van het seizoen is de 72-daagse ‘Epic Eastern Explorer’-reisroute, die in januari 2024 vertrekt uit Mumbai, India en eindigt in Tokio, Japan. De reis omvat overnachtingen in meerdere landen in Oost-Azië.

In maart en april 2024 vertrekt Riviera voor 12-daagse ‘Land of the Rising Sun’-rondreizen vanuit Tokio, Japan. Het schip zal bestemmingen in Japan verkennen, waaronder Kagoshima, Nagasaki, Beppu, Hiroshima en Kyoto. “De beslissing om Riviera naar Azië te brengen was makkelijk; de vraag van onze bereisde gasten naar onze “Exotics”-collectie is erg groot. Zij verlangen ernaar om afgelegen, wonderlijke bestemmingen te bezoeken voor ervaringen buiten de gebaande paden”, aldus Frank A. Del Rio, president van Oceania Cruises. “Rivièra die deze hoek van de wereld bevaart en haar ‘beter dan nieuwe’ interieur laat zien is de meest stijlvolle, luxueuze en ontspannende manier om meerdere fascinerende culturen te ontdekken.”

Twee andere schepen van Oceanië, Regatta en Nautica, zullen het aanbod van de rederij in de Stille Zuidzee uitbreiden met nieuwe routes in Nieuw-Zeeland, Australië en Frans-Polynesië.

Klik hier voor Marco’s ervaringen aan boord van de Riviera, vlak voor haar renovatie.

Interesse in cruisen met de Riviera in Azië? Vraag een gratis offerte aan bij:

CruiseOnline – Nieuw! Captain Cruise Cruisereizen