Royal Caribbean International heeft de eerste foto’s vrijgegeven van het interieur van het nieuwste grootste cruiseschip ter wereld, Wonder of the Seas. Het vijfde schip in de Oasis-klasse verwelkomt vrijdag bij Port Everglades in Fort Lauderdale (Florida) haar eerste passagiers voor een cruise naar de Caribbean.

Wonder of the Seas gaat tot april 2022 8-daagse cruises naar het oostelijke en westelijke gedeelte van de Caribbean varen. In mei 2022 keert de Wonder of the Seas terug naar Europa voor cruises in de Middellandse Zee vanuit Barcelona (Spanje) en Civitavecchia (Italie). Het zomerseizoen wordt in oktober afgesloten, waarna het vanuit Fort Lauderdale het gehele jaar door weer naar het Caribisch gebied vaart.

The Vue – Deze bijzondere bar biedt de gehele dag een panoramisch uitzicht op zee van hoog boven op het zwembaddek. Na zonsondergang is het verlicht door een kleurrijke mozaïekluifel.

Wonder Playscape – De plek voor kinderen om zich te vermaken. Het beschikt over een speeltuin, met onderwaterthema, met glijbanen, klimmuren, spelletjes, een interactieve muurschildering die wordt geactiveerd door aanraking en puzzels.

Pool deck –  Het zwembaddek ademt de Caribbean, met twee bars The Lime & Coconut en Vue Bar en livemuziek. Er bevinden zich 3 hogesnelheidsglijbanen, The Perfect Storm, en het waterpark Splashaway Bay voor kinderen. Op een ligstoel in het zwembad kan je een film kijken op het grootste filmscherm in de vloot.

Social100 en The Patio – Tieners kunnen zich ontspannen in hun eigen binnen- en buitenruimtes. Binnen hebben ze de beschikking over de nieuwste muziek, games en films en op het buitenterras vind je een privé-whirlpool, een bar waar acht alcoholvrije cocktails en shakes worden geserveerd, spelletjes en voldoende zitplaatsen en hoekjes om onder de zon of de sterren te relaxen.

The Mason Jar Southern Restaurant & Bar – E e n van de 20 restaurants, bars en lounges aan boord. Onder de klanken van live country muziek worden er tijdens brunch, diner en laat in de avond zuidelijke gerechten geserveerd met diverse bourbons en Amerikaanse whisky’s.

Ultimate Family Suite – de nieuwe, achtste wijk de ‘Suite Neighborhood’ introduceert de grootste Ultimate Family Suite tot nu toe voor een gezin van 10. De suite die twee verdiepingen beslaat heeft o.a. een glijbaan, een bioscoop en karaoke-ruimte, evenals een eigen balkon en bubbelbad.

Suite Sun Deck – In de privébuurt voor Royal Suite-gasten, ‘Suite Neighborhood’, bevindt zich ook het Suite Sun Deck met o.a. een dompelbad, een bar en veel ligstoelen en zithoekjes om te ontspannen.

Wil jij varen op het grootste cruiseschip ter wereld? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel