Royal Caribbean International heeft het entertainment onthuld voor de Wonder of the Seas. Aan boord van het grootste cruiseschip ter wereld maken 4 nieuwe producties hun debuut op diverse ‘podia’ op het schip, in de lucht, op het ijs, op het toneel en in het water.

inTENse – deze nieuwe show in het openlucht AquaTheater wordt uitgevoerd door een cast die voor de eerste keer volledig uit vrouwen bestaat. Zij zullen vanaf 17 meter hoogte acrobatische duiken maken ondersteund door passende verlichting en geluidseffecten.

365: The Seasons on Ice – Op de ijsbaan Studio B wordt een verhaal verteld over de veranderende seizoenen op aarde door artistieke bewegingen van schaatsers. Dat gebeurt onder begeleiding van innovatieve projecties, kleurrijke verlichting, beelden en geluid.

The Effectors II: Crash ‘n’ Burn – Debuteert later dit jaar in het Royal Theater, de eigen superhelden van Royal Caribbean – The Effectors: Captain Viz, Lume, Pixel en Reverb – keren terug in een hightech gevecht met hun aartsvijand Crash en zijn nieuwe sidekick Burn. De helden zullen hun superkrachten gebruiken, gebaseerd op artistieke talenten, prestatievaardigheden en de onbeperkte kracht van creativiteit, om de planeet te redden en hun rivalen voor eens en voor altijd te verslaan. De nieuwste aflevering van The Effectors is groter en gedurfder, met bijzonderetoepassingen van technologie die is ontwikkeld door Royal Caribbean.

Voices: An Intimate Performance on a Grand Scale – De moderne wereld van virtuele communicatie versmelt met de kracht van live optredens in een geheel nieuwe stijl van muzikale productie. De op maat gemaakte show in het Royal Theatre is een mengelmoes van muziek, zang en dans.

Live-muziek

In aanvulling op bovengenoemd entertainment is op veel meer locaties op het schip live-muziek te horen:

– In The Mason Jar Southern Restaurant & Bar is live country muziek te horen. De huiselijke deuntjes zijn te horen tijdens brunch, diner en late snacks, waarbij zuidelijke gerechten worden geserveerd met diverse bourbons en Amerikaanse whisky’s.

– Op het levendige zwembaddek kan je de gehele dag heerlijk ontspannen met live Caribische muziek, DJ’s en verrassingsoptredens en genieten van cocktails van The Lime & Coconut.

Music Hall biedt elke avond live-optredens. Passagiers kunnen rocken met een tributeband, relaxen met een jazzensemble of dansen met de Royal Caribbean-huisband.

– De Stowaway Piano pianist speelt over het gehele schip zijn eigen versie van klassieke deuntjes.

Boleros warmt de boel op met Latijnse klanken, dankzij een zeskoppige band die salsa, cumbia, merengue, samba en meer speelt.

– De Engelse pub, Cask & Clipper, serveert bier van de tap terwijl akoestische optredens voor een authentieke sfeer zorgen.

– In de Schooner Bar, met een uitgebreid menu van klassieke cocktails, hebben de pianisten het voor het zeggen.

Routes

Op 4 maart 2022 debuteert Wonder of the Seas vanuit haar eerste thuishaven Fort Lauderdale, Florida. Het gaat tot en met april cruises maken naar het Caribisch gebied. Daarna komt het voor haar eerste zomerseizoen (mei – oktober 2022) terug naar Europa voor reizen in de Middellandse Zee vanuit Barcelona en Civitavecchia (Rome). Vanaf november 2022 gaat de Wonder vanuit Port Canaveral het hele jaar door varen naar het Caribisch gebied. De verkoop voor de inaugurele cruises is inmiddels gestart.

Wil jij cruisen met het grootste cruiseschip ter wereld? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel