Afgelopen week is op de scheepswerf van Fincantieri in Ancona het eerste stuk staal gesneden van cruiseschip Seven Seas Grandeur. Het betekent de start van de bouw van het ultraluxe cruiseschip van Regent Seven Seas Cruises. Het schip dat plek gaat bieden aan 750 gasten zal naar verwachting in november 2023 in de vaart komen. De Seven Seas Grandeur (55.500 brutoton) wordt het zusterschip van de Seven Seas Splendor (2020) en Seven Seas Explorer (2016).

“We hebben onlangs onze cruise-activiteiten hervat met het heropeningsseizoen van ons nieuwste schip, Seven Seas Splendor. Onze ongelooflijke reis gaat verder met deze mijlpaal als we beginnen met de bouw van Seven Seas Grandeur. Over twee jaar verwelkomen we het zesde schip in ‘s werelds meest luxueuze vloot, die ons erfgoed van perfectie zal illustreren met ongeëvenaarde ruimte, ongeëvenaarde service, uitzonderlijke keuken en transformerende ervaringen die beginnen op het moment dat u aan boord stapt.

Jason Montague, president en CEO van Regent Seven Seas Cruises:

“Seven Seas Grandeur zal een hoogtepunt zijn van Regent’s rijke geschiedenis, die bestaat uit het bieden van ongeëvenaarde ervaringen met alle denkbare luxe inbegrepen.” Hij voegt daaraan toe: “We zijn verheugd dat we opnieuw kunnen vertrouwen op de getalenteerde ingenieurs van Fincantieri, die een schip zullen produceren met een verfijnde stijl, weergaloze elegantie en adembenemende schoonheid.”

Meer informatie over de rederij vindt je hier.