Princess Cruises heeft wederom een mijlpaal bereikt bij de bouw van haar nieuwste schip, Discovery Princess. Het cruiseschip voltooide onlangs haar eerste proefvaart.

Discovery Princess ging de zee op vanaf Fincantieri Shipyard in Monfalcone, Italië, en werd op de proef gesteld met tal van testen op gebied van de besturing, navigatieapparatuur en voortstuwing. Na vijf succesvolle proefdagen is Discovery Princess nu terug op de scheepswerf voor verdere exterieur- en interieurafwerking ter voorbereiding op haar eerste 8-daagse cruise. Deze zal plaatsvinden vanuit Los Angeles op 27 maart 2022 naar de Mexicaanse Rivièra.

De Discovery Princess, met 3.660 gasten, is de zesde en laatste nieuwbouw in de Royal-klasse: Enchanted Princess, Sky Princess, Majestic Princess, Regal Princess en Royal Princess. Gasten genieten van hete uitzicht van 270 graden vanaf de grootste balkons op zee in de Sky Suites, ontspannen in The Sanctuary en kunnen hun zintuigen verwennen met eetgelegenheden van wereldklasse. Bovendien presenteert Princess live-entertainment nieuwe productieshows in West End-stijl die alleen in het Princess Theatre te zien zijn.

Bovendien is Discovery Princess het nieuwste schip in de vloot dat Princess MedallionClass-vakanties aanbiedt, die begint met de Medallion™, een draagbaar apparaat ter grootte van een muntje waarmee alles mogelijk is, van versneld contactloos instappen tot het lokaliseren van dierbaren overal op het schip. Bovendien zijn er tal van diensten (zoals pizza bestellen) die rechtstreeks bij je als gast afgeleverd wordt, ongeacht waar je je op het schip bevindt. Bovendien kunnen gasten hun favoriete cruisemomenten delen met MedallionNet, de beste wifi op zee, en in contact blijven met vrienden en familie thuis, op afstand werken waar dan ook op het schip, snel content posten en films en shows streamen.

Discovery Princess vaart van 27 maart tot 24 april 2022 een aantal cruises naar de Mexicaanse Rivièra en de Californische kust, voordat ze naar de Pacifische kust gaat om een ​​seizoen van 8-daagse Alaska-cruises vanuit Seattle te beginnen.