Als onderdeel van de viering van het 50-jarig bestaan van Carnival Cruise Line vertrok Carnival Miracle afgelopen weekend vanuit de haven van Long Beach voor de eerste van 17 ‘Sailabrations’-cruises. De speciale verjaardagscruises vinden plaats tot 10 maart 2022 en bestaan uit ontmoetingen op zee met andere schepen in de vloot, speciaal entertainment en festiviteiten. Carnival Miracle verwelkomde ongeveer 2.000 passagiers tijdens inscheping op een verjaardagsfeest met alles erop en eraan. Eenmaal aan boord ging de ‘fun’ verder met een 50e verjaardag Bash Sailaway Party.

De 14-daagse Sailabrations-cruise van Carnival Miracle stopt in Honolulu, Maui, Kona, Hilo en Ensenada. Op 5 maart ontmoet Carnival Miracle Carnival Radiance in Baja, Mexico, buiten Ensenada, om een ​​van de grootste verjaardagsfeestjes uit de geschiedenis op zee te
organiseren.

Carnival hervatte haar activiteiten vanuit Long Beach in augustus 2021 en zal tegen deze zomer de volledige vloot weer in gebruik hebben. De rederij heeft 3 cruiseschepen die varen vanaf de westkust: Carnival Miracle, Carnival Panorama en Carnival Radiance die vertrekken vanuit de haven van Long Beach.

Interesse om te cruisen met Carnival Cruise Line? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel