Rederij Scenic Cruises heeft de doopmoeder bekend gemaakt voor haar nieuwe jacht, Scenic Eclipse II. Doopmoeder zal zijn de veelgeprezen NASA-wetenschapper Dr. Kathy (Kathryn) Sullivan. Ze is drie keer de ruimte in gereisd als één van NASA’s eerste vrouwelijke astronauten. Bovendien is de eerste Amerikaanse vrouw die een ruimtewandeling heeft gemaakt en is de eerste vrouw die Challenger Deep heeft verkend, het diepste deel van de oceanen op aarde.

De Amerikaanse geoloog en oceanograaf, erkend als een echte pionier in haar vakgebied, is de perfecte persoon om de illustere rol van meter op zich te nemen. Ze zal Scenic Eclipse II officieel dopen tijdens een ceremonie in Malaga, Spanje op 3 juni 2023.

“We zijn enorm trots om Dr. Kathy Sullivan als meter van Scenic Eclipse II te hebben”, zegt Anna Wolfsteiner Chief Sales & Marketing Officer, Scenic Group. “Ze is echt de levende belichaming van waar onze jachten voor staan: innovatie, grenzen verleggen, ontdekkingen doen en genieten van avontuur. Gedurende haar hele carrière heeft dr. Sullivan de kansen van het leven aangegrepen en zich gecommitteerd aan het vergroten van onze kennis van de wereld om ons heen. We geloven dat de gasten die aan boord van onze ultra-luxe Discovery Yachts reizen, dezelfde passie en nieuwsgierigheid delen om te ontdekken en te leren.”

Maak kennis met de Scenic Eclipse II

Scenic Eclipse II voegt zich midden april 2023 bij de Discovery Yacht-vloot en de doopceremonie vindt plaats in juni 2023 na een reeks meeslepende afvaarten waarbij de charmante havens en dorpen van de Middellandse Zee worden verkend, waar grotere schepen geen toegang toe hebben.

Het 168 meter lange verkenningsjacht met 228 passagiers is klein genoeg om toegang te krijgen tot havens die anders ontoegankelijk zijn voor traditionele cruiseschepen. Zo beschikt het schip over eigen helikopters en een onderzeeër. Zo krijgen gasten een unieke kijk op de natuur om hen heen. Het schip is gebouwd volgens de hoogste poolspecificaties, waardoor het Arctische en Antarctische wateren kan bevaren.

Alle reizen met jachten zijn volledig all-inclusive, wat inhoudt dat gasten kunnen ontspannen in de wetenschap dat aan alles is gedacht. Interne vluchten, transfers, gastronomische ervaringen, premium merkdranken en excursies zijn allemaal bij de prijs inbegrepen.

Cruisereiziger Marco was aan boord van zusterschip Scenic Eclipse I:

 Lees ook:

Wil jij ook met Scenic Cruises varen? Cruises zijn boekbaar bij:

Scenic Cruises Yacht Cruise Company Waterproof Cruises & Expeditions Captain Cruise