Het nieuwste schip van Azamara Club Cruises, de Azamara Onward, zal op 2 mei 2022 gedoopt worden in Monte Carlo. Doopmoeder Beth Santos zal deze handeling voltooien in het bijzijn van gasten die haar eerste cruise meemaken.

Momenteel ligt Azamara Onward nog in Amsterdam bij Damen Scheepswerf, samen met Azamara Journey. Beth Santos is spreekster, ondernemer en het geesteskind van Wanderful, een wereldwijd lifestyle-merk en een inclusieve gemeenschap van duizenden vrouwelijke reizigers.

Beth is een vrouw met impact die de reisindustrie ten goede verandert door te pleiten om deze rechtvaardiger, inclusiever en attenter te maken voor vrouwen. En haar impact stopt niet bij reizen. Thuis in Massachusetts is ze een van de drie mede-eigenaars van Ula Café, een café en gemeenschapscentrum in het bezit van zwarte vrouwen, vrouwen en veteranen in de stad Jamaica Plain.

Haar passie voor de empowerment van vrouwen, diversiteit en inclusie, en haar verlangen om mensen van alle leeftijden en achtergronden samen te brengen, maken haar de ideale match om doopmoeder van Azamara Onward te zijn. Beth zal het nieuwe schip officieel dopen in Monte Carlo, Monaco op 2 mei 2022. In tegenstelling tot traditionele doopceremonies, zal de doop van Azamara Onward plaatsvinden op haar allereerste reis.

De eerste reis is een 11-daagse cruise van Monte Carlo naar Venetië. Onderweg bezoek je Livorno, Civitavecchia, Sorrento, Amalfi, Kotor, Ancona en Ravenna. Vanaf €2588. Verkrijgbaar bij:

Captain Cruise – vanaf €2588 Cruisewinkel – vanaf €2588 Cruisereizen – vanaf €2588