Disney Cruise Line heeft haar 25-jarig jubileum aangekondigd met het “Silver Anniversary at Sea”-programma, variërend van nieuwe (thema)feestjes aan boord op geselecteerde zomerafvaarten tot speciale merchandise. De jubileumcruises beginnen in mei 2023 en lopen door tot september 2023. Ze vinden plaats op de vijf schepen in de vloot over de hele wereld, van het Caribisch gebied tot Alaska en van de Middellandse Zee tot Noord-Europa.

Kapitein Minnie Mouse en Kapitein Mickey Mouse zullen gedurende deze periode speciale nieuwe outfits dragen. Daarnaast debuteert de rederij ook met een nieuwe song ter gelegenheid van de festiviteiten. Passagiers kunnen tijdens hun ‘Silver Anniversary’-cruise in de winkels unieke ‘Shimmering Seas’-collectie merchandise aanschaffen, van kleding tot accessoires. Daarnaast kondigde Disney Cruise Line een nieuw lidmaatschapsniveau aan voor de Castaway Club. Leden kunnen nu Pearl-status verdienen na 25 Disney Cruise Line-cruises. Alle voordelen voor Pearl-leden worden begin 2023 aangekondigd.

“Al 2,5 decennia lang heeft Disney Cruise Line een ongelooflijke ‘legacy’ opgebouwd in het creëren van onvergetelijke vakantieherinneringen voor gezinnen over de hele wereld”, zegt Sharon Siskie, senior vice president en general manager van Disney Cruise Line. “Natuurlijk, de kern van dit jubileumfeest zijn onze toegewijde cast- en crewleden die voortdurend legendarische service leveren en elke dag magie creëren op zee voor onze gasten. Als je terugkeert als lid van onze Castaway Club of voor het eerst met ons meereist, we zijn verheugd om gasten van alle leeftijden uit te nodigen om deel uit te maken van onze zeer speciale jubileumfestiviteiten volgende zomer.”

Wil jij van de partij zijn bij de jubileumcruises van Disney Cruise Line? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Hoe is het cruisen bij Disney Cruise Line? Bekijk het op ons Youtube kanaal.