Princess Cruises vierde vandaag de eerste reis, maiden voyage, van haar nieuwste schip Discovery Princess vanuit Los Angeles. Directeur John Padgett ontving, samen met Discovery Princess-officieren, de eerste gasten, Michael en Sally Smith, aan boord met een speciale ceremonie. Vanuit Sacramento, Californië zijn de Smiths al 10 jaar vaste gasten die met Princess cruisen. Pas op 29 april 2022 vindt een traditionele naamgevingsceremonie plaats in de haven van Los Angeles,

De Discovery Princess, met plek voor 3.660 gasten, werd gebouwd op de Fincantieri-scheepswerf in Monfalcone, Italië, en is de zesde en laatste nieuwbouw in de Royal-klasse. Andere schepen in die klasse zijn Enchanted Princess, Sky Princess, Majestic Princess, Regal Princess en Royal Princess.

“Vandaag eren we ons nieuwste schip, Discovery Princess, terwijl ze op haar eerste reis gaat naar de Mexicaanse Rivièra vanuit de haven van Los Angeles – dezelfde haven waar onze allereerste cruise in 1965 vertrok”, zegt John Padgett, president van Princess Cruises. “Cruisen is terug en de elegante Discovery Princess toont waarom reizigers nu een cruise zouden moeten maken”.

Aan boord

Hoogtepunten van het schip zijn o.a. de Sky Suites met de grootste balkons op zee met 270 graden uitzicht, The Sanctuary, talrijke eetgelegenheden en nieuwe productieshows in West End-stijl die alleen in het Princess Theatre te zien zijn waaronder Spotlight Bar.

Daarnaast is Discovery Princess het nieuwste schip in de vloot dat Princess Medallion-klasse-vakanties aanbiedt, met de Medallion, een draagbaar apparaat ter grootte van een muntje waarmee alles mogelijk is, van versneld contactloos instappen tot het lokaliseren van dierbaren overal op het schip. Bovendien zijn er tal van diensten (zoals pizza bestellen) die rechtstreeks bij je als passagier afgeleverd wordt, ongeacht waar je je op het schip bevindt. Verder kunnen passagiers hun favoriete cruisemomenten delen met MedallionNet, snelle wifi op zee, en in contact blijven met vrienden en familie thuis, op afstand werken waar dan ook op het schip, snel content posten en films en shows streamen.

Routes

De Discovery Princess gaat van 27 maart tot 24 april 2022 vanuit Los Angeles een reeks cruises varen naar de Mexicaanse Rivièra en de Californische kust. Ze trekt daarna naar de Pacifische kust voor een ​​seizoen van 7-daagse Alaska-cruises vanuit Seattle.

Cruises met de nieuwe Discovery Princess van Princess Cruises zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel