Royal Caribbean International heeft donderdag bekendgemaakt dat het komende zomer ook vanuit Cyprus gaat varen. De Jewel of the Seas gaat vanaf het eiland in het oosten van de Middellandse Zee 8-daagse cruises varen. Limassol wordt voor de eerste keer haar thuishaven. Vanaf 10 juli tot eind oktober doen de reizen naast Limassol ook Athene en de Griekse eilanden Rhodos, Kreta, Mykonos en Santorini aan.

De nieuwe routes vanuit Cyprus gaan op 7 april in de verkoop. Vooralsnog zijn deze cruises alleen toegankelijk voor volwassenen die volledig zijn ingeënt tegen COVID-19 en voor kinderen onder de 18 jaar met een negatieve testresultaat. De bemanning zal ook gevaccineerd zijn. Passagiers moeten bovendien voldoen aan de reisvereisten van zowel hun thuisland als die van Cyprus.

“Ik ben verheugd om onze veilige en geleidelijke terugkeer naar Europa aan te kondigen. We weten hoe gretig onze gasten zijn om deze zomer van een vakantie te genieten, en deze afvaarten, die een mix zijn van fantastische bestemmingen en eilanden, zorgen voor de perfecte vakantie,” aldus Michael Bayley, president en CEO van Royal Caribbean International. “Cyprus is een prachtig eiland en we zijn de Cypriotische regering dankbaar voor hun steun en enthousiasme om deze ongelooflijke routes mogelijk te maken.”

Savvas Perdios, de vice-minister van Toerisme van Cyprus, zei: “We zijn blij dat Royal Caribbean Limassol voor de eerste keer ooit als thuishaven krijgt. Dit is al jaren een ambitie van ons, en we zijn heel blij dat deze droom eindelijk werkelijkheid is geworden. We hebben er alle vertrouwen in dat de aanwezigheid van Royal Caribbean in Limassol gunstig zal zijn voor Cyprus en evenzo hebben we
er alle vertrouwen in dat Cyprus als thuishaven en als land zal voldoen aan de verwachtingen van Royal Caribbean en haar gasten.”

Heb jij interesse in een cruise met Royal Caribbean? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkel