Cunard kondigde vandaag aan dat het haar cruisestop heeft verlengd vanwege de voortdurende reisbeperkingen over de hele wereld.

De cruises tot en met 28 mei 2021 aan boord van Queen Mary 2 en die tot en met 4 juni 2021 aan boord van Queen Elizabeth, vervallen. Het eerste vertrek van de Queen Victoria staat gepland voor 17 mei 2021.

Gasten die hun reis hebben geannuleerd, ontvangen automatisch 125% Future Cruise Credit, een extra 25% op het betaalde bedrag, om in te wisselen voor een toekomstige reis.

Het 125% Future Cruise Credit kan worden gebruikt voor elke nieuwe boeking die voor eind december 2021 wordt gemaakt en voor elke reis die beschikbaar was op het moment van boeking. Cruises zijn momenteel beschikbaar tot begin 2023. Gasten kunnen ook hun cruisesom laten terugbetalen.

Cunard-president Simon Palethorpe: “Onze verlenging van de cruisestop is het resultaat van de voortdurende beperkingen op cruisen in het Verenigd Koninkrijk en de rest van de wereld. We zien ook  de aanzienlijke doorlooptijden om weer te kunnen varen zodra die beperkingen zijn opgeheven.

Gasten kunnen hun verbeterde toekomstige cruisetegoed van 125% gebruiken om te boeken voor later in 2021 of voor één van de cruises in 2022.