Celestyal Cruises heeft haar herstart aangekondigd voor 14 maart 2022. De Griekse rederij stopte eind augustus omdat het niet rendabel bleek om te blijven cruisen in de COVID tijd. Celestyal zal in maart terugkeren met het aanbieden van cruises van vier en vijf dagen, gevolgd door afvaarten van acht dagen op 30 april. Vervolgens zal de rederij weer het hele jaar door cruises aanbieden met de Celestyal Crystal en Celestyal Olympia.

“Afgelopen zomer hebben we dankzij de toewijding en het harde werk van de bemanning van Celestyal kunnen aantonen dat we in staat zijn om veilig weer te cruisen. We zijn optimistisch dat onze bestemmingsgerichte routes naar onontdekte bestemmingen goed zullen blijven worden ontvangen door onze gasten die van nature ‘reizigers’ zijn. Ons vertrouwen wordt ondersteund door een grote belangstelling, vragen en boekingen voor deze routes volgend jaar en voor 2023. Dat is medebepalend geweest om het hele jaar door te blijven cruisen”, aldus Chief Commercial Officer, Leslie Peden.

Alle afvaarten van 2022 en 2023 met all-inclusive prijzen beginnen vanaf €399 per persoon en zijn momenteel boekbaar.

Terugkeer naar Milos

Celestyal zal terugkeren naar Milos, het Turkse Kusadasi en naar het Griekse Thessaloniki, de op één na grootste stad van Griekenland. Thessaloniki krijgt een bezoek op de 8-daagse „Idyllic Aegean” cruise.

Naast de topbestemmingen Mykonos en Santorini, kiest de rederij voor het nog weinig ontdekte eiland Milos. Celestyal zal de ligtijd in de haven van Milos zal verlengen van een halve dag tot een hele dag. Daarnaast doet deze route Mykonos, Santorini, Kreta, Rhodos en Kusadasi (Turkije) aan. Door het bezoeken van meerdere nieuwe bestemmingen en langere ligtijden wil de rederij gaan meedoen met de concurrerende rederijen die dit al sinds jaar en dag doen.

All-inclusive prijzen voor de 8-daagse cruises beginnen bij €869 per persoon.

Nieuwsgierig naar het all-inclusive cruisen bij Celestyal? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise