Eind april 2021 lanceerde Celebrity Cruises de eerste beelden van hoe de Celebrity Beyond (oplevering april 2022) er uit zal zien.  Vandaag maakte de rederij meer samenwerkingen bekend op het culinaire gebied. In ieder geval zullen 32 drink en eetgelegenheden aan boord zijn, met daaronder 15 restaurants, 5 café’s en 12 bars & lounges.

Samenwerking met chef Daniel Boulud

Michelin sterren chef Daniel Boulud vergroot zijn rol als Celebrity Cruise Global Culinary Ambassador en lanceert zijn eerste restaurant op zee: Le Voyage. De Fransman Boulud heeft talloze restaurants in New York, Singapore, Londen, Dubai en vele andere wereldsteden. Zijn restaurant in New York ‘Daniel’ heeft twee Michelinsterren.

Aan boord van de Celebrity Beyond wordt restaurant Le Voyage dé plek voor fine dining, met een intieme sfeer. Gasten krijgen diverse gerechten uit de gehele wereld op hun bord en krijgen bovendien een klein cadeautje aan het einde van hun diner.

Sunset Bar

Eerder was al bekend geworden dat de Sunset Bar bijna twee keer zo groot wordt als haar zusterschepen, op het bovenste dek van het schip. Het is een chique, Marokkaans geïnspireerde omgeving, die doet denken aan een modern Casablanca. Gasten komen binnen via een met een pergola overdekte ingang. Met meer leuke hoeken en overdekte terrassen zullen de trapsgewijze terrassen van de Sunset Bar de perfecte plek bieden om te genieten van spectaculaire uitzichten. Intereurdesigner Nate Berkus ontwierp de nieuwe Sunset Bar. Overigens is de Sunset Bar op de twee zusterschepen de bar waar buiten gerookt mag worden. Het is niet bekend of dit zo blijft.

Nieuwe World Class bar in samenwerking met Diageo

In de World Class Bar van Celebrity Beyond maken deskundige mixologen cocktails op maat. De locatie komt tot stand in samenwerking met Diageo, een van ‘s werelds grootste producenten van sterke drank en bieren, die zeer geliefde drankmerken uit de gehele wereld naar de bars van Celebrity Cruises brengt.

Designer Kelly Hoppen richt ruimtes opnieuw in

De gevierde Britse designer Kelly Hoppen brengt de Rooftop Garden’s Rooftop Grill tot een nieuwe hoogte. Daarnaast richt zij het populaire Café al Bacio (voor koffie- en thee specialiteiten) opnieuw in met frisse kleuren en de populaire Mast Bar op het zwembaddek. Deze zal ook vergroot worden. Het privé restaurant van suitegasten, Luminae, zal voortaan aan de voorkant van het schip prachtige uitzichten bieden. Bovendien krijgt restaurant Cyprus een make-over, de bakermat van de rederij.

Oplevering

De Celebrity Beyond is momenteel in aanbouw op de scheepswerf van Chantiers de l’Atlantique. Haar oplevering staat gepland in april 2022. Aan het einde van die maand, op 27 april 2022, staat ook haar maiden voyage gepland vanuit Southampton. Het gaat om een cruise van 11 dagen door West-Europa waarbij o.a. Bordeaux (Frankrijk), Lissabon (Portugal), Sevilla, Malaga, Palma de Mallorca en Barcelona (Spanje) worden aangedaan.

Aansluitend aan haar eerste cruise zal ze diverse mediterrane reizen aanbieden waaronder routes van 10 dagen door de Italiaanse Rivièra en Frankrijk en routes van 11 dagen naar de Griekse eilanden tot begin oktober. Daarna trekt de Beyond naar Port Everglades waarvandaan ze cruises gaat maken naar de Caribbean. De inaugurele cruises van de Celebrity Beyond zijn al in de verkoop.

Interesse in cruisen met de toekomstige Celebrity Beyond? Vraag een gratis offerte aan bij:

AMCA Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel Travel Store Travel Store