Als onderdeel van de 50ste verjaardag van Carnival Cruise Line en haar Sailabrations-cruises hebben zeven schepen – Carnival Breeze, Carnival Ecstasy, Carnival Glory, Mardi Gras, Carnival Pride, Carnival Sunrise en Carnival Vista – elkaar begin deze week ontmoet in de buurt van het Mexicaanse Cozumel voor een van de grootste verjaardagsfeestjes op zee.

Tijdens de meet-up organiseerde elk cruiseschip haar eigen feest op het Lido-dek, waar passagiers zich bij de Cruise Director, de cast en de DJ van het schip voegden voor een verjaardagsfeest compleet met muziek en entertainment. Passagiers namen ook deel aan de grootste Ship-Tok op zee, waar de Cruise Directors en Fun Squads van de schepen les gaven en een gechoreografeerde dans leidden, geïnspireerd op de 50ste verjaardag van Carnaval. De Ship-Tok wordt deze donderdag op tiktok.com/@carnival geplaatst.

De 17 verjaardagsafvaarten van de rederij lopen tot 10 maart 2022 en bieden meerdere ontmoetingen op zee. Op 5 maart ontmoetten Carnival Miracle en Carnival Radiance elkaar buiten Ensenada, Mexico. De overige bijeenkomsten zijn:

  • 9 maart – Carnival Conquest, Carnival Freedom, Carnival Legend, Carnival Liberty, Carnival Spirit en Carnival Sunshine (Bahama’s tussen Eleuthera en Nassau)
  • 11 maart – Carnival Miracle en Carnival Panorama (Baja, Mexico, buiten Ensenada)

Ander bijzonder entertainment dat debuteert op de Sailabrations zijn onder meer puzzels met carnavalsthema, leuke weetjes uit 1972 met herdenkingsmedaillons voor de 50ste verjaardag, een Build-A-Bear-verjaardagsfeest met het debuut van een speciale knuffelbeer, een Rollin’ In Riches casino-evenement en exclusieve collecties van speciaal ontworpen en verzamelbare winkelaanbiedingen. Passagiers hebben ook de mogelijkheid om één avond te genieten van een speciaal samengesteld dinermenu ter herdenking, een selectie van geheel nieuwe drankjes met een verjaardagsthema, een vertoning van de originele grote eetzaalshow van Carnival op de klassieker “Could You Be Loved” van Bob Marley. en een Baked Alaska Farewell Parade op de laatste avond, die doet denken aan de vroegere dagen van de rederij.

Interesse in cruisen met Carnival Cruise Line? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel