Carnival Cruise Line heeft meer details bekendgemaakt over enkele ruimtes aan boord van haar toekomstige nieuwe cruiseschip Carnival Celebration die bedoeld zijn om maximaal te ontspannen. Deze komen voor een groot gedeelte overeen met de voorzieningen die op haar zusterschip Mardi Gras, die vorig jaar in de vaart kwam, worden aangeboden.

Cloud 9 Spa
Net als op Mardi Gras zal Celebration beschikken over Cloud 9 Spa. Hier kan je terecht voor o.a. massages, gezichtsbehandelingen, steentherapie, lichaamspakkingen, acupunctuur. Er is ook een thermische suite met een hydrotherapiebad, stoombaden en een ontspanningsruimte met ligstoelen en kruidenthee.

De Cloud 9 Spa is ook voorzien van een uitgebreid fitnesscentrum met de nieuwste cardio- en krachttrainingsapparatuur, evenals door een instructeur geleide trainingslessen. In de full-service salon kan je je haar laten doen, maar zijn ook manicures en pedicures beschikbaar.

Loft 19
Loft 19, gelegen op de top van het schip, is een retraite-achtige omgeving die voor de eerste keer werd geïntroduceerd op Mardi Gras. Er is een bar, een infinity whirlpool, ligstoelen en cabana’s die per dag of voor de hele reis kunnen worden gehuurd.

Bij huur van de cabana’s zijn de service van Loft 19-‘attendants’, badjassen, bezorging van lunch, gekoelde handdoeken en vers fruit inbegrepen. Passagiers die in de Excel-suites van het schip verblijven hebben gratis toegang tot Loft 19 en krijgen voorrang bij het reserveren van cabana’s.

Serenity Retreat en zwembaden
Het Serenity Retreat-zonnedek is alleen voor volwassenen en heeft een bar, een zwembad, veel loungeplekken en twee bubbelbaden. Daarnaast beschikt Celebrity Celebration ook over andere zwembaden, waaronder patiozwembad in Summer Landing, het ‘tides’ zwembad op het lidodek en het Havana-zwembad dat exclusief is voor passagiers in hutten en suites in Havana.

Celebration zal volgens planning november haar debuut maken vanuit de nieuwe Terminal F in PortMiami. Het schip bestaat uit 6 themazones, waaronder twee nieuwe: de Gateway-zone met reisthema en de 820 Biscayne-zone met het Miami-thema.

Cruises met Carnival Cruise Line zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel