Carrnival Cruise Line en PortMiami hebben vrijdag een officiële ceremonie gehouden voor de constructie van de ultramoderne Terminal F, die zal dienen als thuishaven van de Carnival Celebration, het volgende Excel-klasse schip van de rederij. De Carnival Celebration is momenteel in aanbouw in Finland en zal in 2022 haar debuut maken. Het is een van de hoogtepunten van de 50e verjaardag van Carnival Cruise Line.

Burgemeester Daniella Levine Cava van Miami-Dade en de president van Carnaval Christine Duffy, samen met provinciale commissarissen en bouwpartners, gebruikten ceremoniële schoppen om officieel het begin te markeren van de bouw van de 43.750 vierkante meter grote faciliteit die de derde terminal van Carnival in de haven en haar grootste in Zuid-Florida wordt.

De samenwerking tussen Carnival Cruise Line en PortMiami gaat terug tot de start van de Amerikaanse cruisemaatschappij toen de originele TSS Mardi Gras voor haar inaugurele reis vertrok uit Miami in maart 1972. Carnival groeide daarna uit tot een van de grootste cruiserederijen ter wereld. PortMiami bleef niet achter. De haven in Florida trekt zoveel cruiseschepen dat het The Cruise Capital of the World wordt genoemd.

Cruises van Carnival Cruise Line zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruiseReizen.nlCruise TravelCruisewinkelKrasTUIZeetours