Het cruiseschip Carnival Elation is afgelopen weekend in haar thuishaven Jacksonville, Florida teruggekeerd in de vaart met een nieuwe look: de nieuwe Carnival-kleuren d.w.z. een rood, wit en blauw rompontwerp. De nieuwe kleurstelling is de meest in het oog springende upgrade van verschillende verbeteringen die aan het hele schip zijn aangebracht tijdens het recente droogdok.

Het nieuwe design van de romp werd geïntroduceerd met het debuut van Mardi Gras in 2021 en is uitgerold over de Carnival-vloot terwijl schepen verbleven in droogdok. De kleurstelling dient als eerbetoon aan de patriottische kleuren die ook staan voor Carnival.

Een andere belangrijke aanpassing aan het schip is de Cloud 9 Spa. De spa is volledig opgefrist, inclusief nieuwe stoom- en saunaruimtes. Verder hebben er (onderhouds)werkzaamheden plaatsgevonden aan diverse ruimtes en passagiershutten.

De eerste cruise van het schip bij haar terugkeer in Jacksonville vertrok zaterdag en neemt passagiers mee op een vijfdaagse tocht naar de Bahama’s, waarbij zowel Nassau als Princess Cays worden bezocht.

De 2.200 passagiers tellende Carnival Elation vaart het hele jaar door vanuit JAXPORT vier- en vijfdaagse cruises naar de Bahama’s.

Cruises met Carnival Cruise Line zijn boekbaar bij:
  Captain Cruise Cruisereizen