Carnival Cruise Line heeft de mijlpaal bereikt van het verwelkomen van twee miljoen gasten sinds de herstart van de cruise-industrie afgelopen zomer. Inmiddels zijn alle cruiseschepen in de vloot van de Amerikaanse cruisemaatschappij weer in bedrijf. Dit bijzondere moment werd vrijdag gevierd aan boord van Carnival Freedom in Port Canaveral (Florida). De familie Gibbs – Daniel en Kristi met zoon Mason en grootmoeder Theresa Campbell – uit Ocala (Florida) waren de gelukkigen die feestelijk werden onthaald door kapitein Mario Imbimbo en zijn bemanning.

De herstart van het bedrijf begon op 3 juli 2021 toen Carnival Vista vertrok vanuit Galveston. Sindsdien zijn nog eens 22 schepen weer in de vaart, vanuit 13 Amerikaanse thuishavens. De rederij haalde samen met haar gasten bij haar terugkeer 2,25 miljoen dollar op voor het goede doel, het St. Jude Children’s Research Hospital.

Passagiers hebben gedurende de afgelopen periode meer dan 1,3 miljoen excursies gemaakt in de aanloophavens en er zijn twee miljoen artikelen met het Carnival-merk verkocht in de cadeauwinkels over de hele vloot, waaronder 150.000 artikelen uit de 50e verjaardagscollectie van de rederij.

“We zijn zo blij dat we sinds onze herstart twee miljoen gasten hebben mogen ontvangen, die we de broodnodige vakanties hebben kunnen bieden met ons kenmerkende ‘fun’ naar een breed scala aan bestemmingen in het Caribisch gebied, de Bahama’s, de Mexicaanse Rivièra, Alaska en Europa”, aldus Christine Duffy, president van Carnival Cruise Line. “We hebben de bestemmingen die we hebben bezocht een economische impuls gegeven en onze bemanningsleden weer de kans geboden om hun gezin te onderhouden.”

Carnival zal in juni een herstart maken in haar 14e thuishaven, New York City met Carnival Magic. Tevens heeft het aangekondigd dat Carnival Splendor na het Alaska-seizoen opnieuw zal opstarten in Australië met een driedaagse cruise vanuit Sydney op 2 oktober 2022. En in november debuteert Carnival’s nieuwste schip, Carnival Celebration, met een achtbaan en aangedreven door Liquified Natural Gas (LNG), in Miami.

Wil jij ook weer cruisen met Carnival Cruise Line? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel