Het nieuwste cruiseschip van Royal Caribbean International, Odyssey of the Seas, is voor de eerste keer aangekomen in haar nieuwe thuishaven Haifa in Israël. In mei gaat het Quantum Ultra klasse schip haar inaugurele cruises varen exclusief voor inwoners van Israël naar Griekenland en Cyprus. Tot die tijd wordt het schip bevoorraad en maakt het personeel zich vertrouwd met het schip. Het is de eerste keer dat Haifa een cruiseschip van dit formaat ontvangt.

Ter ere van de maiden call in Haifa heeft Royal Caribbean de eerste foto’s vrijgegeven van het interieur aan boord van de Odyssey of the Seas. Het geeft een eerste kijkje in het zusterschip van de Spectrum of the Seas.

Op de bovenste dekken van het schip zijn tal van voorzieningen voor de actieve cruisereiziger, waaronder de Sky Pad, een virtual reality bungee-trampoline, skydiven bij RipCord by iFly, de FlowRider-surfsimulator en rotsklimmen.

De SeaPlex is de grootste binnen- en buitenactiviteitenruimte op zee met lasergames, botsauto’s, een sportveld, interactieve spellen en de eerste Playmakers Sports Bar & Arcade.

Voor kinderen en tieners zijn er ruimtes die speciaal voor hen zijn ontworpen: respectievelijk Adventure Ocean en Social180. Social180 beschikt ook over een eigen buitenterras, The Patio, compleet met uitzicht op de oceaan, spelletjes en hoekjes om te lezen, bij te praten of achterover te leunen.

De Odyssey of the Seas beschikt over een op het Caribisch gebied geïnspireerde zwembaddek. Hoogtepunten zijn onder meer zwembaden in resortstijl, The Lime & Coconut, een levendige bar met drie verdiepingen, snelle snacks bij El Loco Fresh en North Star, de glazen observatiecapsule die 360 graden uitzicht biedt vanaf 100 meter hoogte.

Giovanni’s Italian Kitchen & Wine Bar is de nieuwe kijk van Royal Caribbean op de Italiaanse trattoria. Het specialiteitenrestaurant serveert met de hand gegooide pizza’s, zelfgemaakte pasta, een compleet charcuteriestation, limoncello, wijnen en meer.

Het nieuwe schip biedt een gevarieerd aanbod aan eetgelegenheden, waaronder Teppanyaki. Met een menu met smaken uit het Verre Oosten, bereid in stijl, zal Teppanyaki haar Noord-Amerikaanse debuut maken wanneer het schip in november vanuit Zuid-Florida vertrekt.

Wil jij snel weer met Royal Caribbean cruisen? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store