AIDA Cruises heeft woensdag bekendgemaakt dat het vanaf 5 december 2020 cruises naar de Canarische Eilanden gaat aanbieden. Op pakjesavond vertrekt de AIDAperla voor de eerste keer vanuit Gran Canaria voor een serie van 7-daagse cruises rond de eilandengroep in de Atlantische Oceaan. De AIDAmar volgt op 20 december 2020 met een kerstcruise als start van haar winterseizoen.

De Spaanse regering heeft in november duidelijke regels aangenomen voor veilig reizen op de Canarische Eilanden, die in overeenstemming zijn met de reeds vastgestelde hygiëne- en preventiemaatregelen van AIDA. De gezondheids- en veiligheidsprotocollen van AIDA, die zijn geauditeerd door SGS Institute Fresenius en bevestigd door onder meer het classificatiebureau DNV-GL, omvatten maatregelen zoals een gratis COVID 19-test vóór de reis, veilige aankomst en vertrek, medische zorg, afstandsregels en verhoogde desinfectiemaatregelen aan boord, evenals begeleide excursies aan wal.

Door de huidige situatie in de Verenigde Arabische Emiraten, Spanje (behalve Canarische eilanden) en Frankrijk moet AIDA haar cruiseprogramma in de Oriënt en de Westelijke Middellandse Zee aanpassen. Alle cruises van de AIDAstella en AIDAprima die gepland waren tussen 1 december 2020 en 26 januari 2021 worden geannuleerd. Passagiers van wie de cruise wordt geannuleerd zullen hierover zo snel mogelijk worden geïnformeerd.

Interesse in cruisen met AIDA Cruises? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain CruiseCruiseReizen.nlCruise TravelCruisewinkelDreamlinesKrasStipTUIZeetours