AIDA Cruises heeft haar samenwerking met de Deense speelgoedfabrikant “The LEGO Group” uitgebreid. Afgelopen donderdag werd op AIDAperla een tweede LEGO Store geopend. De nieuwe winkel is 75 vierkante meter groot: het aanbod varieert van klassieke LEGO-werelden zoals LEGO DUPLO en LEGO City tot de 5000 stenen LEGO Hogwarts Express. Ook de officiële LEGO-mascotte, een twee meter lange matroos, is aan boord te vinden. Daarnaast kunnen passagiers zich verheugen op diverse activiteiten en evenementen. ‘s Werelds eerste LEGO-winkel aan boord van een cruiseschip werd in september 2021 geopend op AIDAprima.

“We zijn erg enthousiast om onze LEGO-samenwerking verder uit te breiden. De positieve feedback van onze gasten op de eerste LEGO Store aan boord van AIDAprima heeft ons aangemoedigd om dit concept verder te ontwikkelen”, aldus Casper Koch, Director Onboard Revenue bij AIDA Cruises. “De nieuwe winkel op AIDAperla is een echt hoogtepunt voor zowel volwassenen als kinderen en vormt de perfecte aanvulling op ons uitgebreide familieaanbod.”

Annette Rosendahl, LEGO Group Head of Travel Retail Development, voegde toe: “We zijn erg verheugd om onze samenwerking met AIDA Cruises uit te breiden met onze tweede LEGO cruiseshop aan boord van AIDAperla. Deze winkel zal zich onderscheiden van de eerste winkel aan boord van AIDAprima, met onze nieuwe winkelontwerp met verschillende leuke, speelse en boeiende contactpunten voor het hele gezin, en we kijken er echt naar uit om AIDA-gasten van alle leeftijden te verrassen met deze nieuwe ervaring.”

Cruises met AIDA Cruises zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel Stip TUI
 

Hoe is het cruisen bij AIDA Cruises? Bekijk het op ons Youtube kanaal.