AIDA Cruises brengt dit jaar twee schepen uit de vloot naar de Hanse Sail (11 t/m 14 augustus). Vrijdag is AIDAmar en zaterdag is AIDAdiva te gast in Warnemünde. Beide schepen meren tussen 8.00 en 18.00 uur aan bij de cruiseterminal. De aankomst en het vertrek van cruiseschepen in Warnemünde is altijd een hoogtepunt voor scheepsliefhebbers.

Passagiers van AIDAmar en AIDAdiva kunnen genieten van de flair van het maritieme festival aan het begin van hun 7- en 10-daagse cruises naar Noorwegen en Denemarken en hebben tijdens het vertrek een spectaculair uitzicht op het landschap voor Warnemünde.

Voor alle bezoekers die geïnteresseerd zijn in cruises, biedt AIDA de mogelijkheid om zich persoonlijk te informeren over de grote verscheidenheid aan cruises die AIDA aanbiedt tijdens de Hanse Sail. Tussen de AIDA-gebouwen aan de “Silohalbinsel” in de stadshaven van Rostock kunnen bezoekers ontspannen in een ligstoel en genieten van een ijsje en het uitzicht op de drukte op de rivier de Warnow. De kleintjes kunnen in de Kids Corner spelen en Dodo, de mascotte van de AIDA Kids Club, ontmoeten.

AIDA Cruises biedt tot 2 november 2022 cruises aan van Rostock-Warnemünde naar Noord-Europa en populaire metropolen aan de Oostzee. Met AIDAmar zal dan het laatste AIDA-schip haar thuishaven voor dit seizoen verlaten. De reis voert via Groot-Brittannië, Frankrijk, Portugal en Spanje naar de Canarische Eilanden.

Cruises met AIDA Cruises zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel Stip TUI