Vanwege de grote belangstelling voor de nieuwe AIDA Ahoy-cruises, die vanaf 22 mei 2021 vanuit Kiel vertrekken, heeft AIDA Cruises besloten om extra reizen toe te voegen aan haar cruiseprogramma voor de zomer van 2021. De aanvullende cruises zijn vanaf 26 mei 2021 boekbaar. Details over deze reizen en prijzen maakt AIDA op korte termijn bekend.

De Duitse cruisemaatschappij zal haar vakantieaanbod uitbreiden vanuit Kiel en Rostock-Warnemünde. De 3- en 4-daagse Ahoy-cruises met de AIDAsol van en naar Kiel worden verlengd tot 26 juni 2021. Na een 5-daagse positioneringsreis vertrekt AIDAsol dan tot 18 juli 2021 vanuit Rostock-Warnemünde, ook met korte cruises. AIDA Cruises kondigde ook aan dat een ander schip, AIDAprima, de cruiseactiviteiten zal hervatten op 3 juli 2021. Het gaat 7-daagse Ahoy-cruises aanbieden vanuit Kiel tot en met 23 oktober 2021.

Alle Ahoy-cruises vinden in eerste instantie plaats zonder een haven aan te doen. Zodra de eerste bestemmingen rond de Noordzee en Oostzee weer beschikbaar zijn voor cruisetoerisme, zullen deze cruises ook met havenaanlopen worden aangeboden. Uiteraard zorgt de rederij dat de cruises in overeenstemming zijn met de verbeterde gezondheids- en veiligheidsprotocollen, evenals de toepasselijke wet- en regelgeving voor infectiebescherming.

Annuleringen

Vanwege de nieuwe reisaanbiedingen en de nog steeds bestaande reisbeperkingen op sommige bestemmingen annuleert de rederij de oorspronkelijk geplande routes. Het gaat om cruises van de AIDAsol tussen 12 juni en 18 juli 2021 en AIDAprima tussen 6 juni en 23 oktober 2021. Alle cruisereizigers die getroffen worden door een wijziging in hun boeking, ontvangen informatie van de rederij en krijgen omboekingsopties aangeboden.

Naast de genoemde Ahoy-cruises vanuit Duitsland vaart AIDA Cruises deze zomer met de AIDAperla rond de Canarische Eilanden vanuit Gran Canaria en met de AIDAblu in Griekenland vanuit Corfu.

De zomercruises van AIDA Cruises zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel Stip TUI Travel Store