AIDA Cruises breidt haar aanbod uit met nieuwe cruises in de herfst en winter van 2021/22. De Duitse cruisemaatschappij gaat een grotere verscheidenheid aan reizen aanbieden in Noord-Europa, de Canarische Eilanden, de Middellandse Zee en het Caribisch gebied.

Na haar Griekse zomerseizoen verhuist AIDAblu van november tot eind december 2021 naar de Canarische Eilanden en biedt het zevendaagse cruises aan. AIDAblu zet vervolgens koers naar de Middellandse Zee. In januari en februari 2022 staan ​​zevendaagse cruises vanuit Palma de Mallorca op het programma. Vanaf eind februari 2022 vertrekt het vanuit Civitavecchia naar diverse metropolen van Italië. Vanaf april 2022 is Corfu opnieuw het begin- en eindpunt van een zevendaagse reis.

AIDAprima verlengt haar Noord-Europese seizoen en trekt van 30 oktober 2021 tot april 2022 vanuit Hamburg naar verschillende metropolen in West-Europa waaronder Rotterdam.

In het huidige zomerprogramma biedt AIDA Cruises cruises aan met AIDAsol uit Rostock-Warnemünde, met AIDAprima uit Kiel, met AIDAmar uit Hamburg, met AIDAblu uit Corfu en met AIDAperla en AIDAstella uit Palma de Mallorca.

AIDAcosma, het nieuwste schip in de AIDA-vloot, zet op 22 december 2021 koers vanuit Hamburg naar de Canarische Eilanden, de winterbestemming in haar inaugurele seizoen. Een ander AIDA-schip, AIDAmar, zal deze herfst en winter een rondvaart maken langs de Spaanse eilandenketen voor de kust van Afrika.

Palma de Mallorca in de westelijke Middellandse Zee is het begin- en eindpunt voor allerlei reizen met AIDAstella in de herfst en winter. Van oktober 2021 tot februari 2022 reist AIDAsol drie 40- en 43-daagse reizen van Hamburg naar het Caribisch gebied en terug.

AIDA Cruises maakt binnenkort haar complete cruiseprogramma voor de herfst en winter 2021/2022 bekend.

Alle cruises worden uitgevoerd in overeenstemming met de uitgebreide gezondheids- en veiligheidsprotocollen van AIDA Cruises, evenals nationale en lokale wet- en regelgeving op het gebied van infectiebeheersing.

Cruises met AIDA Cruises zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel Stip TUI Travel Store