Azamara heeft de lancering aangekondigd van haar nieuwe 156 dagen wereldcruise aan boord van het nieuwste schip van de rederij, de Azamara Onward. Vanaf 5 januari 2024 start deze cruise vanuit Port Everglades naar 40 landen, inclusief 22 overnachtingen en 27 havenbezoeken tot laat in de avond.

“We zijn erg blij om eindelijk onze World Voyage te onthullen. Met mogelijkheden om de Seven Wonders of the World en andere iconische locaties zoals het Great Barrier Reef, de Galapagos en de Zwarte Zee te bezoeken, stellen we onze gasten in staat om al hun bucketlistbestemmingen in één keer af te vinken en contact te maken met meer landen en culturen dan ooit tevoren”, zegt Carol Cabezas, president van Azamara. “Niet alleen brengen we onze gasten verder, maar we moedigen hen ook aan om meer te ontdekken met onze unieke nachtelijke landervaringen, ontworpen om reizigers naar het hart van de bestemming te brengen en hen voldoende tijd te geven om de cultuur te waarderen.”

Extra’s

Azamara geeft tal van extra’s op deze cruise aan haar gasten, waaronder:

  • $7000 boordtegoed per hut
  • Gratis ongelimiteerde wifi
  • Een premium drankpakket

Gratis zijn altijd bij Azamara

  • Fooien
  • 10 AzAmazing Evenings
  • Concierge service
  • Wekelijkse wasservice

Daarnaast ontvangen gasten een hotelovernachting en gala-avond voorafgaand aan de cruise. Bovendien vliegen gasten Business Class naar Florida en ontvangen ze alle transfers inclusief in de prijs. Excursies zijn beschikbaar tegen een extra prijs.

Deze wereldcruise is verkrijgbaar vanaf $34.699 met alle bovengenoemde extra’s.

Hoogtepunten van deze wereldcruise

Chinese Muur (excursie van drie nachten over land): Reizigers worden volledig ondergedompeld in Peking met een bezoek aan de Chinese Muur, een rondleiding door de Verboden Stad en het Tiananmen-plein, en een ritje met een riksja door de hutongs, of smalle steegjes uit de 16e eeuw.

Piramides van Gizeh (excursie aan wal): gasten worden naar de grootste stad van Egypte, Caïro, gereden. Een egyptoloog leidt de gasten rond langs de Piramides naar de mysterieuze Sfinx. Daarnaast zullen reizigers andere bezienswaardigheden verkennen, zoals het Museum van Oudheden en over de rivier de Nijl varen.

Chichén Itzá (excursie): gasten vliegen over de Caribische wateren en de tropische jungle van de Riviera Maya naar Chichén Itzá, waar een gids de gasten door de ruïnes leidt en reizigers onderdompelt in de oude Maya-manier van leven.

Petra (excursie): Gasten lopen door de Siq, de smalle, kronkelende kloof die leidt naar de mysterieuze woestijnstad Petra, Jordanië. Petra staat bekend als de “Rozenrode Stad” vanwege de kleur van de steen waaruit het is gesneden. Het is de thuisbasis van oude koninklijke graven, de Colonnaded Street en de tempel van Qasr al-Bint.

Taj Mahal (excursie over land van drie nachten): Reizigers zullen naar New Delhi vliegen voor een bezoek aan de Taj Mahal bij zonsopgang en zonsondergang. Gasten zullen ook het Agra Fort verkennen, de belangrijkste residentie van de keizers van de Mughal-dynastie tot 1638, en het I’timād-ud-Daulah-graf, de voorloper van de Taj Mahal.

Christus de Verlosser (excursie van zes nachten over land): Reizigers zullen genieten van een volledige verkenning van Rio de Janeiro, inclusief een bezoek aan Corcovado om het torenhoge standbeeld van Christus de Verlosser te bekijken, een ritje met de kabelbaan naar de top van de Suikerbroodberg en een reis naar de Iguazú-watervallen om zowel de Braziliaanse als de Argentijnse kant van een van ‘s werelds grootste watervallen te zien.

Colosseum (excursie): gasten reizen terug in de tijd naar de wereld van gladiatorenglorie in het Colosseum. Een lokale gids leidt de kleine groep door het 2000 jaar oude amfitheater dat ooit plaats bood aan 55.000 toeschouwers.

Neem voor meer informatie contact op met je cruisereisbureau:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel Travel Store