Na een cruisestop van twee jaar is sinds vrijdagavond het cruiseschip Voyager of the Seas van Royal Caribbean International weer officieel in de vaart en wel in Europa. Het in 1999 gebouwde schip verwelkomde in Barcelona haar eerste betalende passagiers voor een repositioneringscruise naar Noord-Europa.

De eerste 9-daagse cruise gaat van Barcelona naar Kopenhagen. Amsterdam is een van de bestemmingen op de route. Volgende week vrijdag 22 april is de Voyager of the Seas van 08:00-17:00 uur te gast bij Cruise Port Amsterdam. Andere havens die worden aangedaan zijn Cartagena, Gibraltar en Lissabon.

Het eerste cruiseschip uit de Voyager-klasse gaat gedurende de zomer vanuit Kopenhagen en Stockholm 8- tot 12-daagse cruises maken naar de Oostzee en Scandinavië. In september maakt het dan de transatlantische oversteek voor een serie 8-daagse reizen vanuit Boston naar Canada en New England. In november begint vervolgens het Caribische seizoen vanuit Puerto Rico.

Het betekent de terugkeer van het voormalig grootste cruiseschip ter wereld in Europa en Noord-Amerika. De afgelopen 10 jaar was het actief in Azië en de Pacific. In 2019 werd in het kader van het Royal Amplified moderniseringsprogramma het schip voor 97 miljoen dollar gerenoveerd.

Interesse om met de Voyager of the Seas in Noord-Europa te varen? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel