Voor de derde maal in een half jaar tijd heeft AIDA Cruises haar cruiseseizoen weer mogen opstarten. De AIDAperla (zie archieffoto) mocht afgelopen weekend vertrekken vanaf Gran Canaria met gasten. Eerder in december 2020 kon het schip daar ook een herstart beleven. Helaas had het schip toen te maken met een cyberaanval waardoor het IT systeem aan boord aangevallen werd. De AIDAperla moest daarom noodgedwongen een cruise eerder beëindigen. De AIDAperla voer toen slechts driemaal uit. In oktober 2020 was overigens de allereerste cruise van de herstart, die van de AIDAblu in de Middellandse Zee.

De AIDAperla maakt nu 1-weekse routes van Gran Canaria naar La Palma, Tenerife, Fuerteventura en Lanzarote. Het cruiseseizoen rondom de Canarisch Eilanden is door de rederij AIDA verlengd. Temeer omdat andere routes in Europa geannuleerd zijn. Het gaat dan om de routes in de Middellandse Zee, Noord-Europa en de Adriatische Zee. De AIDAperla zal bij de Canarische Eilanden in ieder geval tot half mei 2021 daar blijven varen.

Bekijk hier enkele AIDA cruises:

Aida Cruises

8 september 20202022, Cruisereizen, Top 15, Wereldcruise aanbiedingen, >100 dagen, >110 dagen, 2022, Cruisereizen, MSC Cruises, wereldcruise, Wereldreis

Post Views: 0…

Deze zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUI