Sinds zondag zijn alle cruiseschepen in de vloot van de Britse cruisemaatschappij P&O Cruises weer in bedrijf. De Arcadia maakte aan het begin van de avond als laatste haar herstart. Ze vertrok vanuit Southampton voor een 17-daagse cruise naar de Canarische Eilanden.

‘Zondag was een belangrijke mijlpaal omdat we alle zes schepen weer in de vaart hebben en we weer doen waar we goed in zijn. We zijn blij dat we Arcadia weer terug in de vloot kunnen verwelkomen. Britannia en Azura hebben een zeer succesvol seizoen achter de rug in het Caribisch gebied vanuit Barbados en zullen de zomer in de Middellandse Zee doorbrengen. Iona heeft haar eerste wintermaanden doorgebracht op de Canarische Eilanden en in Noord-Europa en zal binnenkort naar de spectaculaire Noorse fjorden gaan voor een zomer vol mooie cruises en spannende avonturen. We hebben allemaal zo lang de eenvoudige geneugten van geweldige restaurants, stranden en bezienswaardigheden in de stad gemist dat het nu allemaal de vakantie-ervaring nog beter maakt’. aldus Paul Ludlow, president van P&O Cruises.

De LNG-aangedreven Arvia wordt het zevende schip in de vloot wanneer het in december gaat varen. De eerste reis naar de Canarische Eilanden wordt gevolgd door een winterseizoen in de Caribbean vanuit Barbados.

Wil jij cruisen met P&O Cruises? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise