VIVA Cruises onthult deze week het cruiseprogramma voor haar eerste zee expeditie cruiseschip, de Seaventure, van april tot oktober 2022. Gasten kunnen zich verheugen op indrukwekkende reizen in Noord- en West-Europa, maar ook in het Noordpoolgebied. Door de geringe scheepsgrootte van de Seaventure en de vele vertrek- en aankomsthavens zoals Bremerhaven, Dublin, Edinburgh, Tromsø en Reykjavik maken unieke routes mogelijk. Onlangs kreeg het schip op de scheepswerf in Antwerpen haar laatste laklaag in de blauwe tinten van VIVA Cruises.

Boekbaar vanaf 28 mei 2021

Vanaf vandaag zijn de nieuwe cruises op de Seaventure boekbaar. VIVA Cruises begint op 16 april 2022 met een cruise van zeven nachten vanuit Dublin. Deze reis brengt je langs de Ierse kust naar Belfast en door het noorden van Schotland naar Edinburgh. Dit wordt gevolgd door verdere reizen naar de Scandinavische regio’s, waaronder naar Spitsbergen, de noordelijkste archipel van Noorwegen in de Noordelijke IJszee. Een reishoogtepunt in de nieuwe catalogus is de zomer in het eeuwige ijs. Op de 24-daagse reis van/naar Bremerhaven, zet de SEAVENTURE koers langs de Schotse Shetland-eilanden naar Groenland. Enorme gletsjers en ijsbergen wachten in Disko Bay, waartussen bultruggen, dwergvinvissen en gewone vinvissen in de zomer rondspringen.

In september kunnen gasten van/naar Bremerhaven de mooiste steden van Scandinavië ontdekken, zoals Oslo, Göteborg en Kopenhagen, voordat ze in oktober naar West-Europa gaan. De 22-daagse cruise neemt je mee van Bremerhaven langs de Franse, Spaanse en Portugese kust naar de Canarische Eilanden, waar de cruise eindigt in Santa Cruz de Tenerife.

Alle Seaventure-reizen in 2022 zijn vanaf 28 mei 20121 te boeken bij elk reisbureau of rechtstreeks bij VIVA Cruises. VIVA Cruises viert de start van de oceaancruise met een speciale aanbieding. Ze geeft haar gasten een vroegboekkorting van 10 procent op alle boekingen tot 31 juli 2021.

Nieuwsgierig naar dit all-inclusive schip?

Captain CruiseCruisewinkelTravel Store