Het derde nieuwbouwschip van Virgin Voyages krijgt de naam Resilient Lady. Dat heeft de nieuwkomer in de cruise-industrie maandag onthuld. Het schip, dat wordt gebouwd door Fincantieri in Genua, zal naar verwachting volgend jaar haar debuut gaan maken.

Vanaf juli 2022 staan er 8-daagse cruises gepland vanuit het Griekse Athene. Er zullen 2 routes worden gevaren. De eerste doet de Griekse eilanden Santorini, Rhodos, Kreta en Mykonos (met overnachting) aan. De tweede gaat naar Dubrovnik, Kotor, Corfu en Argostoli.

“Cruisen in de Middellandse Zee is een buitengewone ervaring en we kijken er naar uit zijn om het avontuur van een Virgin Voyage naar deze prachtige plek te brengen”, zei Sir Richard Branson, oprichter van de Virgin Group. “Ik ben zo trots op het ongelooflijke werk dat het team heeft verzet om Resilient Lady te introduceren.”

“Door Resilient Lady te verwelkomen in onze vloot en deze geweldige routes te onthullen, wordt de toon gezet voor de meest memorabele zomervakantie”, aldus Tom McAlpin, CEO en President van Virgin Voyages. “We weten dat de tijd om te reizen aan de horizon ligt, en Virgin Voyages is hier, zodat we kunnen blijven dromen van onweerstaanbare vakanties die voor ons liggen.”