Aan boord van het toekomstige cruiseschip Disney Wish van Disney Cruise Line zullen 2 nieuwe live shows hun debuut maken bij de lancering volgende zomer. Het gaat om de producties “Disney The Little Mermaid” en “Disney Seas in the Adventure” die nog nooit eerder op zee zijn vertoond. Het nieuws werd bekendgemaakt tijdens het Destination D23 event in Walt Disney World.

Disney The Little Mermaid is een moderne en innovatieve versie van het klassieke verhaal van De Kleine Zeemeermin over een jonge vrouw die de kracht van haar stem leert kennen. Het staat garant voor spectaculaire special effects, liedjes, choreografie, kostuums en meer.

In Disney Seas the Adventure, die gepland staat op de eerste avond van elke cruise, speelt Goofy een hoofdrol. Kapitein Minnie en favoriete Disney- en Pixar personages voegen zich bij de cast om Goofy te helpen zijn innerlijke kapitein te vinden.

Eerder had Disney al laten weten dat in het Walt Disney Theatre van de Disney Wish de musical Aladdin zal worden opgevoerd.

Cruises met Disney Cruise Line zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel Travel Store