Celebrity Cruises heeft dinsdag aangekondigd dat Simone Biles, 19-voudig wereldkampioen en zevenvoudig Olympisch medaillewinnaar, de doopmoeder wordt van Celebrity Beyond, het nieuwste cruiseschip van de Amerikaanse rederij dat onlangs in Europa debuteerde. De doopceremonie zal op 4 november 2022 in Fort Lauderdale plaatsvinden.

Voor alle schepen uit de Edge-klasse selecteert Celebrity meters die barrières doorbreken en opkomen voor verandering in hun respectievelijke vakgebieden. Biles voegt zich bij Nobelprijswinnaar Malala Yousafzai en Reshma Saujani, oprichter van Girls Who Code en het Marshall Plan for Moms, die respectievelijk doopmoeder zijn van Beyond’s zusterschepen Celebrity Edge en Celebrity Apex.

“Simone is echt de G.O.A.T zowel binnen als buiten de turnhal, en ik ben nederig en opgewonden om haar te verwelkomen als meter van ons nieuwste schip Celebrity Beyond”, zegt Lisa Lutoff-Perlo, president en CEO van Celebrity Cruises. “Hoewel ik me heb verwonderd over haar capaciteiten en historische prestaties als turnster, hebben Simone’s moed om zich uit te spreken en haar vermogen om anderen te helpen beter te worden in sport en in het leven, de meeste indruk op me gemaakt. Ze overwint keer op keer uitdagingen. Ze is een inspiratiebron.”

“Ik heb veel goede herinneringen aan het cruisen met mijn ouders in mijn jeugd, dus ik ben meer dan opgewonden om als meter van Celebrity Beyond te dienen”, zei Biles. “Ik voel me vereerd om lid te worden van zo’n vooraanstaande groep vrouwen die het spel veranderen en waardeer de belangrijke boodschap die deze aanduiding inhoudt om onze prestaties te erkennen en hopelijk de volgende generatie vrouwen te inspireren.”

Celebrity Beyond begon haar inaugurele seizoen op 27 april 2022 met een cruise van 10 nachten van Southampton, Engeland, naar Barcelona, ​​Spanje, en zal nu de zomer doorbrengen met routes van negen tot tien nachten in de Middellandse Zee. In november zal Celebrity Beyond naar Fort Lauderdale gaan voor de officiële naamgevingsceremonie en een winterseizoen met cruises van vijf tot negen nachten in de Caribbean.

Miriam cruiste eind april op uitnodiging mee op de Celebrity Beyond van Celebrity Cruises. Ze verkende dit bijzondere schip en schreef er onderstaande reportages over.

Lees ook:

Ben je ook nieuwsgierig naar de mooie Celebrity Beyond? Bekijk de cruises bij:

AMCA Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel