TUI Cruises zet deze winter in op cruises waarbij cruisereizigers gevaccineerd zijn. Daardoor kan de rederij namelijk in twee langeafstandsbestemmingen, het Midden-Oosten en het Caribisch gebied, cruises gaan aanbieden. De rederij houdt echter ook één schip waarbij vaccinaties niet verplicht zijn: de Mein Schiff 4 rondom de Canarische Eilanden.

Terug naar oorspronkelijk cruiseprogramma

De Mein Schiff 3 en Mein Schiff 4 keren grotendeels terug naar de oorspronkelijke plannen. Beide schepen varen routes van één week langs de Canarische Eilanden, die met elkaar te combineren zijn en inmiddels boekbaar zijn. Terwijl Marokko en Senegal nog niet in de routes worden opgenomen, staat wel het bloemeneiland Madeira op het programma. Mein Schiff 3, dat al vaart met alleen gevaccineerde gasten en bemanning, zal dit concept ook in de winter blijven gebruiken. Gasten die zich niet willen of kunnen laten vaccineren hoeven de Canarische Eilanden niet te missen; zij kunnen mee met de Mein Schiff 4, waarbij mensen niet gevaccineerd hoeven te zijn.

Midden-Oosten & Caribisch gebied

De Mein Schiff 6 en Mein Schiff 2 keren ook terug naar hun geplande cruises. Ook hier dienen gasten en bemanning volledig ingeënt te zijn. De Mein Schiff 6 is onderweg in het Midden-Oosten met trips van een week zoals gepland naar onder andere Dubai en Abu Dhabi. De droombestemming in de winter is het Caribisch gebied: met Mein Schiff 2 kunnen gasten de kleine Caribische eilanden verkennen en droomstranden bezoeken. Ook biedt de rederij twee transatlantische overtochten aan met de Mein Schiff 1 naar het Caribisch gebied.

Verplichte excursies van rederij

Hoe verschillend de routes en bestemmingen ook zijn, ze hebben allemaal één ding gemeen: gasten kunnen het land en de mensen leren kennen tijdens excursies van TUI Cruises. Bij sommige excursies is ook individuele vrije tijd inbegrepen. Of individuele uitstapjes weer mogelijk zijn, hangt af van de besmettingssituatie ter plaatse en de betreffende lokale autoriteiten. Ook TUI Cruises houdt de gezondheid aan boord in de gaten: er geldt een uitgebreid gezondheidsconcept. Indien nodig of gespecificeerd door de autoriteiten, wordt het concept flexibel aangepast aan de huidige omstandigheden.

De cruises naar de Canarische Eilanden en  het Midden-Oosten evenals de Mein Schiff 2 door de Caraïben kunnen al geboekt worden.  De langere Mein Schiff 1-cruises zijn binnenkort te boeken.

Nieuwsgierig naar de premium all-inclusive cruises van TUI? Kijk zeker bij:

Rederij ()
TUI Cruises ()
Vertrekjaar
Canarische Eilanden
Middellandse Zee
Groot-Brittannie
Noord-Europa
Baltische Staten
Midden-Oosten
Transatlantisch
Wereldreis
Vertrek uit Nederland

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel TUI Travel Store