Het toekomstige vlaggenschip van MSC Cruises, MSC Seashore, is zaterdag vanaf de scheepswerf van Fincantieri in Monfalcone vertrokken voor haar eerste proefvaart. Gedurende enkele dagen zullen diverse nautische en technische testen worden uitgevoerd op het eerste Seaside EVO-schip. Het tweede nieuwbouwschip van de Mediterrane cruisemaatschappij dit jaar (na de MSC Virtuosa) wordt naar verwachting over 2 maanden opgeleverd.

De MSC Seashore is een doorontwikkeling van de Seaside-klasse, waar ook de MSC Seaside en MSC Seaview toe behoren. De MSC Seashore is uitgebreid en verbeterd met een verscheidenheid aan nieuwe functies, ruimtes en ervaringen voor gasten. Het ontwerp is nog meer gericht op het buiten leven en genieten. Fincantieri staat ook aan de lat voor een zusterschip van de MSC Seashore die in 2023 moet worden opgeleverd.

Van augustus 2021 – oktober 2021 vaart de MSC Seashore haar inaugurele cruises in de Middellandse Zee. Ze bezoekt dan de Italiaanse havens van Genua, Napels, Messina en Valletta in Malta, Barcelona in Spanje en Marseille in Frankrijk. Deze cruises zijn beschikbaar vanaf €300 (vertrek 25 oktober 2021). Daarna gaat de opvallende MSC Seashore naar de USA, waar haar thuishaven Miami zal zijn.

Vanaf november 2021 vaart MSC Seashore 7 nachten in Oost- en West-Caribisch gebied en Bahama’s, inclusief stops bij Ocean Cay MSC Marine Reserve, MSC Cruises nieuwe privé-eiland op de Bahama’s.

Cruises van MSC Cruises zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruiseReizen.nlCruisewinkelStipTUI