Norwegian Cruise Line (NCL) is samen met Cruisereiziger op zoek naar de beste cruise tips en mooiste cruise verhalen voor reizigers die nog nooit met een cruiseschip van Norwegian Cruise Line gevaren hebben. Ben je ooit met Norwegian Cruise Line mee geweest, dan horen wij graag jouw cruise insider tips en verhalen! 😊

Wij zijn nieuwsgierig naar jouw beste NCL cruise tip! Wat maakt Norwegian Cruise Line voor jou de beste rederij? Wat zou jij als tip aan iemand mee willen geven die voor het eerst gaat cruisen met NCL? Ben je bijvoorbeeld enthousiast over het freestyle cruisen, over een bepaald restaurant aan boord, over de spa of over die geweldige glijbanen aan boord van de Norwegian Epic? Beleefde je iets geweldigs in dat bepaalde restaurant of was het jouw eerste cruise?

Cadeau!

Deel jouw cruise insider tip met ons. De 3 inzenders van de beste tips ontvangen een Mandara Spa giftset, van het spa merk aan boord van NCL. Uiteraard zijn we ook benieuwd waarom je juist deze tip instuurt!

Je kunt op verschillende manieren een tip sturen: laat onderaan dit bericht een reactie achter of stuur een mail aan prijsvraag@cruisereiziger.nl.