Het nieuwe grootste cruiseschip ter wereld, Wonder of the Seas, is woensdagochtend gearriveerd in Barcelona, haar nieuwe thuishaven voor deze zomer. Het vijfde cruiseschip in de Oasis-klasse van Royal Caribbean International is afkomstig uit Fort Lauderdale waarvandaan het de afgelopen 2 maanden haar debuut maakte met cruises naar de Caribbean.

Na 2 korte cruises voor reisagenten en media start de Wonder of the Seas zondag 8 mei haar inaugurele zomerseizoen in Europa. Ze gaat 8-daagse cruises varen in de Middellandse Zee vanuit Barcelona en Civitavecchia (Rome). Bestemmingen die worden aangedaan zijn Florence, Napels, Capri (Italië), de Provence in Frankrijk en Malaga in Spanje.

De afvaarten in het westelijke deel van de Middellandse Zee lopen door tot oktober. In november keert Wonder weer terug naar de Verenigde Staten om vanuit Port Canaveral (Florida) het hele jaar door routes te varen naar het Caribisch gebied en de Bahama’s, inclusief een bezoek aan het privé-eiland van de rederij Perfect Day at CocoCay.

Marco verkent later deze week dit indrukwekkende schip. Hij zal daarvan uitgebreid verslag doen op de website en sociale kanalen.

Wil jij deze zomer met het grootste cruiseschip ter wereld varen? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel