Royal Caribbean International heeft een eerste inkijkje gegeven in haar nieuwe 125 miljoen dollar kostende cruiseterminal in Galveston, Texas. De opening staat gepland voor volgend jaar herfst.

De terminal, met een oppervlakte van 15.000 vierkante meters, kan de grootste cruiseschepen ter wereld ontvangen waaronder Allure of the Seas die als eerste in haar soort Texas als thuishaven krijgt. Naast de Oasis-klasse schepen kan het ook Royal Caribbean’s nieuwe Icon-klasse schepen huisvesten.

Met de nieuwe Terminal 3 wordt het proces rond in- en ontschepen verbeterd. Slimme, ultramoderne technologie moet gaan zorgen voor een soepele check-in-ervaring, waaronder mobiel inchecken en gezichtsherkenning. Daarnaast wordt de terminal LEED-gecertificeerd wat betekent dat het milieuvriendelijk is en efficiënt omgaat met hulpbronnen.

Allure of the Seas gaat vanaf november 2022 vanaf de nieuwe cruiseterminal in Texas varen. Het gaat 8-daagse cruises varen naar het westelijke gedeelte van de Caribbean met bestemmingen als Costa Maya en Cozumel (Mexico) en Roatan (Honduras).

Cruises met Allure of the Seas vanuit Texas zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel Travel Store