Royal Caribbean Group heeft bekendgemaakt dat de meeste cruises van haar rederijen tot en met mei 2021 vanwege de coronapandemie worden geannuleerd. Tot die tijd zal de moedermaatschappij van de cruisemerken Royal Caribbean International, Celebrity Cruises, Silversea cruises en Azamara nauw blijven samenwerken met het Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) en overheidsinstanties over de hele wereld om een gezonde en veilige terugkeer van het cruisen mogelijk te maken.

Zie alle aanpassingen in de reisroutes voor 2021 in onderstaand schema:

Royal Caribbean International:

– Alle afvaarten tot en met 31 mei 2021 worden geannuleerd.
– Met uitzondering van Quantum of the Seas en Odyssey of the Seas
– Exclusief China Spectrum of the Seas en Voyager of the Seas-afvaarten van 30-4 tot mei 2021 en daarna.

Celebrity Cruises:

– Alle afvaarten tot en met 31 mei 2021 worden geannuleerd.

Silversea Cruises:

– Alle Afvaarten tot en met 31 mei 2021 worden geannuleerd.

Azamara:

– Alle afvaarten tot en met 30 juni 2021 worden geannuleerd.

De Quantum of the Seas van Royal Caribbean International is vorig jaar in Singapore hervat met de CruiseSafe-certificering van de lokale overheid. De certificering bevestigt dat de drie- en vierdaagse Ocean Getaways voldoen aan de uitgebreide gezondheids- en veiligheidseisen die zijn ontwikkeld door de regering van Singapore.

Onlangs kondigde het bedrijf aan dat Israëlische vakantiegangers vanaf mei 2021 weer kunnen cruisen met Royal Caribbean International vanuit Israël met een volledig gevaccineerde bemanning en gasten ouder dan 16 jaar. Royal Caribbean biedt Israëli’s een combinatie 4 tot 8-daagse cruises aan die de Griekse eilanden en Cyprus bezoeken aan boord van het gloednieuwe schip Odyssey of the Seas. Deze afvaarten gaan dinsdag 9 maart in de verkoop.