Regent Seven Seas Cruises heeft een nieuw Concierge Collection programma onthuld voor 2022, inclusief natuurwonderen en architectonische meesterwerken. Refinement on the Rails combineert het beste van all-inclusive luxe cruisen met de mogelijkheid om te genieten van een zorgvuldig samengesteld treinarrangement op een aantal van ‘s werelds mooiste en meest fascinerende bestemmingen.

Verrijkende en luxueuze ervaringen

Gasten kunnen een reis maken met de Rocky Mountaineer en het adembenemende landschap van de Canadese Rockies verkennen. Of ervoor kiezen om een reis naar Venetië in jaren ’20 stijl af te leggen aan boord van de Venice Simplon-Orient-Express die ook de pracht en praal van de Zwitserse Alpen en de Italiaanse Dolomieten toont. Ook bijzonder is een reis aan boord van de Hiram Bingham waar gasten worden meegesleept door de charme van de oude wereld terwijl zij de Peruaanse hooglanden bereizen onderweg naar de stad in de wolken, Machu Picchu.

“Regent Seven Seas Cruises is verheugd gasten deze verrijkende en luxueuze ervaringen te bieden om zich echt onder te dompelen in enkele van ‘s werelds meest bijzondere bestemmingen, terwijl ze tegelijkertijd genieten van de ongeëvenaarde Regent ervaring met alle luxe inbegrepen,” aldus Graham Sadler, senior vice president & managing director, EMEA, Regent Seven Seas Cruises. “We hebben onze unieke Concierge Collection aangescherpt en verfijnd om reizigers nieuwe mogelijkheden te bieden om de wonderen van de wereld te zien en tegelijkertijd nieuwe gebieden te ontdekken en verkennen op oude, vertrouwde plaatsen.”

Rocky Mountaineer & Alaska Cruises

Vier pakketten combineren een luxe zomercruise langs de kust van Alaska op de prachtige Seven Seas Mariner met een indrukwekkende treinreis op de iconische Rocky Mountaineer. Reis door de natuurlijke schoonheid van dit ongerepte berggebied en ontdek de wildernis en geschiedenis van Alaska. Van de kleurrijke Totems in Ketchikan tot het turquoise water van Lake Louise in Banff National Park. Reizigers kunnen de torenhoge bergtoppen, wilde rivieren en levendige groene meren bekijken vanuit een glazen dubbeldekker coupé, terwijl ze genieten van de bekroonde GoldLeaf Service en dineren op vijfsterrenniveau op één van ‘s werelds meest toonaangevende treinreizen.

San Francisco naar Vancouver aan boord van Seven Seas Mariner 

Deze 18-nachten durende cruise en land programma vertrekt op 5 mei 2022. Prijzen zijn vanaf € 8.499 per persoon, gebaseerd op een verblijf van twee personen in een Deluxe Veranda Suite.

Vancouver naar Seward aan boord van Seven Seas Mariner

Dit 12-nachten durende land en cruise programma vertrekt op 10 juni 2022. Prijzen zijn vanaf € 6.799 per persoon, gebaseerd op een verblijf van twee personen in een Deluxe Veranda Suite.

Vancouver naar Seward aan boord van Seven Seas Mariner

Dit 12-nachten durende land en cruise programma vertrekt op 8 juli 2022. Prijzen zijn vanaf € 7.299 per persoon, gebaseerd op een verblijf van twee personen in een Deluxe Veranda Suite.

Vancouver naar Los Angeles aan boord van Seven Seas Mariner

Dit 17-nachten durende land en cruise programma vertrekt op 16 september 2022. Prijzen zijn vanaf € 8.399 per persoon, gebaseerd op een verblijf van twee personen in een Deluxe Veranda Suite.

Venetië Simplon-Orient-Express, een Belmond trein & parels van de Middellandse Zee

Tijdloze glamour wacht aan boord van ‘s werelds meest iconische trein. Stap terug in de tijd naar de jaren ’20 en laat je betoveren door een trein die de elegantie van de gouden eeuw van het reizen symboliseert. Gasten kunnen genieten van verfijnde gerechten in elegante Art Deco restauratiewagons terwijl ze door de Zwitserse Alpen en Italiaanse Dolomieten reizen. Een reis van ongeëvenaarde glamour naar ongeëvenaarde luxe wanneer gasten aan boord gaan van de Seven Seas Voyager op de Middellandse Zee. Tijdens een cruise van 10- of 12-nachten in mei of oktober worden gasten verleid door chique bestemmingen aan de Franse en Italiaanse Rivièra’s en genieten ze van ongeëvenaarde gastvrijheid en service van de bemanning van Regent Seven Seas Cruises.

Venetië naar Barcelona aan boord van Seven Seas Voyager

Dit 14-nachten durende land en cruise programma vertrekt op 23 mei 2022. Prijzen zijn vanaf € 9.789 per persoon, gebaseerd op een verblijf van twee personen in een Deluxe Veranda Suite.

Venetië naar Monte Carlo aan boord van Seven Seas Voyager

Dit 12-nachten durende land en cruise programma vertrekt op 9 oktober 2022. Prijzen zijn vanaf € 8.499 per persoon, gebaseerd op een verblijf van twee personen in een Deluxe Veranda Suite.

Hiram Bingham Trein & Machu Picchu Arrangement

Het Hiram Bingham arrangement, een Belmond trein, biedt een onvergetelijke reis van Noord- naar Zuid-Amerika. Onderweg leer je de kleuren, cultuur en gewoonten van deze diverse bestemmingen leren kennen. Seven Seas Mariner verwelkomt gasten 16 nachten lang in een uitzonderlijk luxueuze omgeving met een uitmuntende service. Als gasten van het schip stappen, zullen ze hun avontuur voortzetten in de weelderige Belmond trein die gasten meeneemt naar een vervlogen tijdperk vol glamour en elegantie. De Hiram Bingham brengt gasten door het groene landschap van Peru naar het architectonische meesterwerk Machu Picchu. Wist je dat Hiram Bingham de ontdekkingsreiziger was die de Inca-citadel herontdekte?

Los Angeles naar Lima, Peru aan boord van Seven Seas Mariner

Dit 19-nachten durende cruise- en landprogramma vertrekt vanaf 3 november 2022. Prijzen zijn vanaf € 9.299 per persoon, gebaseerd op een verblijf van twee personen in een Deluxe Veranda Suite.

Interesse in deze unieke reizen met Regent Seven Seas Cruises? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store