Passagiers die aan boord van de Seven Seas Splendor en Seven Seas Explorer van Regent Seven Seas Cruises verblijven in de Regent Suite hebben de mogelijkheid om te dineren in een, alleen voor hun toegankelijke, privé-eetzaal genaamd The Study. Deze ligt verscholen tussen twee specialiteitenrestaurants. Regent’s concept biedt een meer intieme dinerervaring aan boord. Er kan door de gasten van de Regent Suite worden gedineerd met maximaal twaalf van hun vrienden en geliefden.

De muren van deze marmeren oase zijn versierd met zeldzame schilderijen en prenten die deel uitmaken van de kunstcollectie van de luxe rederij, in combinatie met een replica open haard en meerdere boekenplanken vol met kunstvoorwerpen. Het middelpunt is een lange tafel, welke is gedekt met Bernardaud Or d’Azur servies, Riedel glaswerk en luxueus ivoorkleurig linnen.

De unieke eetzaal beschikt over een privé-butler. Hij zorgt ervoor dat de dinerervaring past bij elke gelegenheid. Zo past hij de menuselectie van het naburige Prime 7, dat klassieke steakhousegerechten serveert met een moderne flair, of Chartreuse, dat klassieke Franse gerechten serveert met een twist, hierop aan. Voor degenen die liever hun eigen persoonlijke ervaring creëren, kunnen gasten van The Study ook verzoeken dat eventuele gerechten buiten het menu om worden bereid door de Senior Executive Chef.

De Regent Suite
Bovenaan Regent’s nieuwste schepen, Seven Seas Splendor en Seven Seas Explorer, vinden gasten een suite van 412 vierkante meter die overal bovenuit steekt. De Regent Suite is compleet uitgerust met een spa met een privé sauna, stoombad en behandelruimte met onbeperkte spa-behandelingen, een vrij uitzicht van 270 graden over de boeg van het schip vanaf de veranda en een met glas afgesloten zonnedek op het dak van de brug. Naast een douche is er ook een bubbelbad op het balkon met uitzicht op de oceaan.

Het interieur van deze suite bestaat uit exotisch hout, handgemaakte meubels, Italiaans marmer, kroonluchters, beeldhouwwerken en kunstwerken. De volledig gevulde bar grenzend aan de woonkamer en het zonnedek zorgt voor een onbelemmerd uitzicht op de oceaan.

In de master slaapkamer is het pronkstuk een op maat gemaakt Vividus-bed ter waarde van $ 200.000 van het Hästens-merk op Seven Seas Splendor. Aan boord van Seven Seas Explorer staat het Savoir No 1. bed van $ 150.000. Het Vividus kingsize continentale bed werd in 18 maanden door vier meester-ambachtslieden gebouwd in de Hästens-werkplaats in Köping, Zweden en heeft een frame van vurenhout, stalen veren en lagen vlechtwerk, paardenstaarthaar en katoenen en wollen tussenvulling.

Naast het luxueuze interieur kunnen gasten in de Regent Suite ook genieten van een persoonlijke butler om alle details van hun ervaring te beheren, evenals een persoonlijke auto met chauffeur en gids in elke haven.

Wil jij cruisen in luxe met Regent Seven Seas Cruises? Vraag een offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store